Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του ΟΤΘ

Συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του ΟΤΘ

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε με ομόφωνη απόφαση των μελών-εταίρων του, προέκυψε ύστερα από την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, στις 8 […]

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε με ομόφωνη απόφαση των μελών-εταίρων του, προέκυψε ύστερα από την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, στις 8 Μαΐου 2013, κατά την οποία είχε αποφασιστεί ομόφωνα, πως αποκλειστικό θέμα της επόμενης συνεδρίασης θα ήταν η επανασυγκρότηση του ΔΣ σε σώμα, μετά και την αποχώρηση του πρώην προέδρου του Οργανισμού κ. Γιάννη Μπουτάρη. “Η εξέλιξη αυτή, που αποτελεί την απαρχή μιας νέας περιόδου για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, είναι η έμπρακτη απάντηση των μελών του ότι επιθυμούν να συνεργαστούν για την ουσιαστική λειτουργία του ΟΤΘ και δεν οφείλεται σε παρεμβάσεις εξωθεσμικών προς τον Οργανισμό παραγόντων”, αναφέρει ο ΟΤΘ. “Η στήριξη και το ενδιαφέρον από όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης προς τον Οργανισμό Τουρισμού είναι καλοδεχούμενη αρκεί να συνοδεύεται από πράξεις και να μη μένει σε επίπεδο εικόνας και εντυπώσεων”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024