Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη – Καρόλου Παπούλια

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη – Καρόλου Παπούλια

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε χθες, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια: “Επισκέφθηκα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του δώσω την […]

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε χθες, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια: “Επισκέφθηκα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του δώσω την αίσθηση από τα μηνύματα που έχουμε για την πορεία του τουρισμού φέτος, αλλά κυρίως να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα των ταξιδιών μου στο εξωτερικό, τα οποία δεν είναι μόνον για να προβάλλουμε την τουριστική εικόνα της Ελλάδος, αλλά να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη γενικότερη εικόνα που υπάρχει για την Ελλάδα στο εξωτερικό. Βεβαίως, οι επισκέψεις που γίνονται και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας βοηθούν πολύ και αναφέρομαι ιδιαίτερα στη γερμανική αγορά, στην οποία έχουμε δώσει πάρα πολύ μεγάλη έμφαση για φέτος. Παραμένει η πρώτη και μεγαλύτερή μας αγορά, αλλά βεβαίως πρέπει να αποκαταστήσουμε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα μας. Τον ενημέρωσα βέβαια και για την προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων στον τουρισμό, όπως επίσης τον ενημέρωσα για τις επενδύσεις που ήδη έχουν υποβληθεί για να εγκριθούν και ότι στις διάφορες αγορές που επισκεπτόμαστε μας ενδιαφέρει να μεταφέρουμε για την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας, μιας προσπάθειας που γίνεται να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να προχωρήσουμε μπροστά, αφήνονται πίσω τα λάθη του παρελθόντος και βλέποντας όχι μόνο την επόμενη μέρα αλλά την επόμενη δεκαετία”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024