Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυστράτευση για την άρση του mini lockdown στο Ηράκλειο

Συστράτευση για την άρση του mini lockdown στο Ηράκλειο

Αμέριστη συμπαράσταση στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους σε εστίαση και διασκέδαση εκφράζει το Επιμελητήριο Ηρακλείου και ζητεί να αρθούν άμεσα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Όπως […]

Αμέριστη συμπαράσταση στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους σε εστίαση και διασκέδαση εκφράζει το Επιμελητήριο Ηρακλείου και ζητεί να αρθούν άμεσα τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο σπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, η τοπική οικονομία έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και πολλές επιχειρήσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς λειτουργούν υπό περιορισμό για περίπου ένα μήνα. Να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Ηρακλείου είχε ζητήσει την παρέμβαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) για την άρση του mini lockdown τονίζοντας ότι είναι καταστροφικό για τη λειτουργία της αγοράς εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024