Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα 50 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος στη Σαντορίνη

Τα 50 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος στη Σαντορίνη

Τα 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος σε ένα πάρτυ εορτασμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Kamari Beach – το πρώτο resort […]

Τα 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του γιόρτασε την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο ξενοδοχειακός Όμιλος Γ&Ε Καραμολέγκος σε ένα πάρτυ εορτασμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Kamari Beach – το πρώτο resort hotel στην περιοχή Καμάρι, της Σαντορίνης που άνοιξε το 1972. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους συνεργάτες του Ομίλου, επισκέπτες των ξενοδοχείων του και φυσικά η ιδιοκτησία της οικογένειας του πρωτοπόρου Γεώργιου Καραμολέγκου που ίδρυσε τον ξενοδοχειακό Όμιλο. Σε δήλωσή της η CEO του Ομίλου κα Μαργαρίτα Καραμολέγκου αναφέρει: “Σε αυτήν τη μεγάλη διαδρομή των 50 χρόνων, συνδέθηκαν οι ζωές της οικογένειάς μας με αμέτρητους ανθρώπους, επισκέπτες, συνεργάτες, συγγενείς και φίλους. Πρωτοπορία, τόλμη, όνειρο, επιμονή, φαντασία, εργασία και η παροχή υπηρεσιών υψηλής φιλοξενίας έχουν υπάρξει τα συστατικά της επιτυχημένης πορείας του ομίλου. Τις ίδιες αξίες συνεχίζουμε να υπηρετούμε και εμείς σήμερα, η δεύτερη και η τρίτη γενιά ξενοδόχων της οικογένειας Καραμολέγκου με ευγνωμοσύνη στους γονείς και τους παππούδες, με συνέπεια και θάρρος. Η σημερινή βραδιά αποτελεί ορόσημο γιατί επίσημα μετονομάζουμε τον Όμιλο σε Kord Hotels”. Σήμερα η εταιρεία μετρά 4 ξενοδοχειακές μονάδες, διαφορετικών κατηγοριών και σε διαφορετικές τοποθεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος της αγοράς. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία The Majestic Hotel 5 αστέρων στα Φηρά, τις πολυτελείς κατοικίες Xenones Filotera στο Ημεροβίγλι και τα ξενοδοχεία Rosebay και Kamari Beach 4 αστέρων στο Καμάρι.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024