Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα Anatolia Hotels στην 31Η Philoxenia

Τα Anatolia Hotels στην 31Η Philoxenia

Με επιτυχία συμμετείχαν τα Anatolia Hotels στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 12-15 Νοεμβρίου 2015. Στόχος του ομίλου Anatolia Hotels ήταν η προβολή και η προώθηση των ξενοδοχείων […]

Με επιτυχία συμμετείχαν τα Anatolia Hotels στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 12-15 Νοεμβρίου 2015. Στόχος του ομίλου Anatolia Hotels ήταν η προβολή και η προώθηση των ξενοδοχείων σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, καθώς και του νέου μέλους της οικογενείας, του πολυτελούς Senses Luxury Villas & Suites, στην Μύκονο. Επίσης, η εύρεση νέων συμμαχιών ανάπτυξης της εταιρείας μέσω ανάληψης μάνατζμεντ νέων μονάδων, καθώς και δημιουργίας δικτύου με την μέθοδο του franchise. Καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης το Τμήμα πωλήσεων είχε προγραμματισμένα ραντεβού με hosted buyers από διάφορες αγορές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κάθε προορισμό ξεχωριστά. Tο Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όπως κάθε χρόνο, η διοίκηση & το προσωπικό του Anatolia Hotel Thessaloniki, διοργάνωσαν το ετήσιο cocktail party, με αφορμή την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού. Η μουσική live μπάντα “La Roja’ και ο DJ που ακολούθησε κράτησαν το κέφι ζωντανό έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο party παραβρέθηκαν συνεργάτες, εκπρόσωποι και επαγγελματίες από τον τουριστικό κλάδο, επίτιμοι πρόξενοι καθώς και πολλοί εκθέτες. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα Victoria και στο roof garden του ξενοδοχείου “Secret Terrace Lounge”. Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και οι προσκεκλημένοι του party είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κληρώσεις με δώρα όπως διανυκτερεύσεις σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Μύκονο κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024