Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤέσσερις αθλητές ΑμΕΑ φιλοξενήθηκαν στο Aksos Suites Accessible Accommodation

Τέσσερις αθλητές ΑμΕΑ φιλοξενήθηκαν στο Aksos Suites Accessible Accommodation

Την Τρίτη 2 Ιουνίου έλαβε χώρα στην Περιφεριακή Ενότητα Χανίων ειδική εκδήλωση όπου ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης απένειμε τιμητική διάκριση και η κα Αθηνά Πετράκη, διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας […]

Την Τρίτη 2 Ιουνίου έλαβε χώρα στην Περιφεριακή Ενότητα Χανίων ειδική εκδήλωση όπου ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης απένειμε τιμητική διάκριση και η κα Αθηνά Πετράκη, διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Χανίων εδώρισε αναμνηστικά στους παρακάτω αθλητές:

  • Χρήστος Στάμου: Πρωταθλητής Ελλάδος στην επιτραπέζια αντισφαίριση στην κατηγορία 2 τα τελευταία 4 χρόνια. Στην παγκόσμια κατάταξη είναι νούμερο 34 (ranking list)
  • Παναγιώτης Αγγελούδης: ‎Πρωταθλητής Ελλάδος το 2015 στην επιτραπέζια αντισφαίριση στην κατηγορία 3.
  • Μαριλένα Μωράκη: Συμμετείχε πρώτη φορά φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζια αντισφαιρισης στην κατηγορία 4.
  • Γιώργος Μακρής: 8 χρονιές Πρωταθλητής Ελλάδος στην καλαθοσφαίριση με την ομάδα του Π.Α.Σ.Κ.Α. και top scorer στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλημα 2011 στη Λιθουανία

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμη, η υπεύθυνη Αθλητισμού και Δια Βιου Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης κα Κατερινα Τζωμπανακη και η πρόεδρος του σωματίου Αμεα Χανίων κα Αμαλία Μπάσια. Στα πλαίσια της εκδήλωσης η κα Πετράκη ανακοίνωσε εκ μέρους του Δήμου Χανίων την έγκριση και εντολή του δημάρχου για άμεση τοποθέτηση σε μια παραλία των Χανίων της μπάρας πρόσβασης στην θάλασσα για ΑΜΕΑ. Η φιλοξενία των αθλητών έγινε στο νεόκτιστο Aksos Suites Accessible Accommodation. Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα σχεδιασμένο με ειδική και αποκλειστική μέριμνα για ΑμΕα και κατασκευασμένο βιοκλιματικά. Αποτελείται από τέσσερα πολυτελή διαμερίσματα μέσα σε κτήμα, στην πλαγιά του λόφου πάνω από την λίμνη της Αγιάς στα Χανιά. Χορηγός μεταφοράς των αθλητών ήταν η ANEK Lines.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024