Το Anatolia Hotels Thessaloniki εντάχθηκε στο πρόγραμμα του “Ελληνικού Πρωινού”. Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό- γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την […]
Το Anatolia Hotels Thessaloniki εντάχθηκε στο πρόγραμμα του “Ελληνικού Πρωινού”. Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό- γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την ελληνική ξενοδοχεία. Σκοπός του Anatolia Hotels Thessaloniki είναι η ανάδειξη των αγνών και μοναδικών προϊόντων καθώς και των παραδοσιακών εδεσμάτων από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί την παραδοσιακή μπουγάτσα με κρέμα, κουλούρι Θεσσαλονίκης, παραδοσιακές πίτες, Μακεδονικό χαλβά και παστέλι, καθώς και τοπικά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.