Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Andros Trail Race ο κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος στις Κυκλάδες, 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021

Το Andros Trail Race ο κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος στις Κυκλάδες, 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ύστερα από μία χρονιά απουσίας, αλλά και μία ιδιαίτερα επώδυνη χρονιά σε όλα τα επίπεδα , που δοκιμαστήκαμε και συνεχίζουμε να δοκιμαζόμαστε, το Andros Trail Race βάζει και πάλι φτερά […]

Ύστερα από μία χρονιά απουσίας, αλλά και μία ιδιαίτερα επώδυνη χρονιά σε όλα τα επίπεδα , που δοκιμαστήκαμε και συνεχίζουμε να δοκιμαζόμαστε, το Andros Trail Race βάζει και πάλι φτερά στα πόδια και ετοιμάζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς και συνεπούς υλοποίησης το Andros Trail Race έχει κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό αθλητών από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και πλέον έχει γίνει θεσμός με πιστούς συμμετέχοντες που μαζί με τους εκατοντάδες εθελοντές  επιλέγουν να ζήσουν και να ξαναζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει. Επιστρέφουμε στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου για την 5η διοργάνωση του ATR, διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά κυρίως ασφαλείς συνθήκες για αθλητές, εθελοντές, επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής με προτεραιότητά μας την διασφάλιση της υγείας τους. Το Andros Trail Race απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους αθλητές όλων των επιδόσεων, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν και φέτος τη διαδρομή που τους ταιριάζει. Τέσσερις διαδρομές σπάνιας ομορφιάς, μέσα στην ιδιαίτερη φύση του νησιού που συνδυάζει την Κυκλαδίτικη αύρα και την άγρια ομορφιά της ορεινής Ελλάδας, περιμένουν και φέτος να φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες. Οι κύριες διαδρομές των 24 και 10 χλμ απευθύνονται σε έμπειρους αθλητές ή αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν νέες προκλήσεις, ενώ τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 χλμ. Run & Hike – City Trail, και οι παιδικοί αγώνες 1 και 2 χλμ., απευθύνονται σε όλους, ιδανικές για τη γνωριμία με το ορεινό τρέξιμο. Νέα είσοδο φέτος θα κάνει ο παιδικός αγώνας 2 χλμ. για μεγαλύτερα παιδιά, για να ικανοποιήσει όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αλλά και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους μικρούς αθλητές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024