Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο χριστουγεννιάτικο παραμύθι στα Γιάννενα αρχίζει

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι στα Γιάννενα αρχίζει

Μία ακόμη φαντασμαγορική έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στα Ιωάννινα, με εναλλασσόμενες όμορφες εικόνες και ποικίλους ήχους, υπόσχεται και φέτος ο δήμος Ιωαννιτών, μετά το περσινό επιτυχές εγχείρημα του Luminous festival […]

Μία ακόμη φαντασμαγορική έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στα Ιωάννινα, με εναλλασσόμενες όμορφες εικόνες και ποικίλους ήχους, υπόσχεται και φέτος ο δήμος Ιωαννιτών, μετά το περσινό επιτυχές εγχείρημα του Luminous festival στην πόλη. Το σύνθημα για τη μετάβαση στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι θα δοθεί στις 28 Νοεμβρίου. Το μεσημέρι, θα παρελάσουν στους κεντρικούς δρόμους οι ήρωες του χριστουγεννιάτικου θεματικού χωριού, “Αστερούπολη” (ακροβάτες, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, θεατρικά σχήματα και σχολές χορού) και, μόλις νυχτώσει για τα καλά, το κέντρο της πόλης θα πλημμυρίσει με ήχους των τεσσάρων βιολιών του γνωστού γυναικείου συγκροτήματος Fortissimo. Σε παράλληλο χρόνο, στους πεζόδρομους, θα βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές άλλες εκδηλώσεις που αναμένεται να ενθουσιάσουν και να καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους θεατές, όπως συναυλίες με rock μπαλάντες, παραστάσεις θεάτρου δρόμου, κουκλοθέατρου, ταχυδακτυλουργών, μάγων κ.ά. Ιδιαίτερη αισθητική πινελιά θα αποτελέσει, αναμφισβήτητα, η φωταγώγηση του πύργου του Ρολογιού, ενός εμβληματικού σημείου στο κέντρο της πόλης. Στη διαμόρφωση της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας θα συμβάλλουν καθ’όλη την περίοδο των εορτών δεκάδες ακόμη εκδηλώσεις που οργανώνονται, υπό το συντονισμό και τη στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, από πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία, επιχειρηματικούς φορείς, μουσικές σχολές, χορευτικούς συλλόγους, την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, σωματεία επαγγελματιών, τη Μητρόπολη Ιωαννίνων κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024