Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Ελληνο-Καζακικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυσή του

Το Ελληνο-Καζακικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο ανακοίνωσε επίσημα την ίδρυσή του

Την επίσημη έναρξη των εργασιών του ανακοίνωσε το Ελληνο-Καζακικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε από τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Θεοδωράκη στο ξενοδοχείο Civitel Olympic, παρουσία επισήμων και δεκάδων επιχειρηματιών […]

Την επίσημη έναρξη των εργασιών του ανακοίνωσε το Ελληνο-Καζακικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε από τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Θεοδωράκη στο ξενοδοχείο Civitel Olympic, παρουσία επισήμων και δεκάδων επιχειρηματιών από τις δύο χώρες. Σκοπός της προσπάθειας αυτής ειναι η δημιουργία  πραγματικών και ισχυρών σχέσεων των δυο χώρων σε επιχειρηματικό και πολιτισμικό επίπεδο. Ιδρυτές του Ελληνο-Καζακικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου είναι οι κ.κ. Zhaxybek Kulekeyev, Θωμάς Λαμνίδης, Σπύρος Ζαννιάς, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Πάρης Κοκορότσικος, Βασιλεία Πομπιέρη και Γιώργος Θεοδωράκης υπό την αιγίδα της Πρεσβείας του Καζακστάν και του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. Ενέργεια, τουρισμός, μεταφορές, αθλητισμός, διασυνοριακό εμπόριο, κατασκευές, εκπαίδευση, ψηφιοποίηση, βιώσιμη ανάτυξη, τεχνολογία και καινοτομία καθώς και διοργάνωση πολιτισμικών εκδηλώσεων, είχαν την τιμητική τους στις αναφορές που έγιναν από τους ομιλητές.
Καταστατικός σκοπός του Ελληνο-Καζακικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου είναι η ενδυνάμωση, επέκταση και εμβάθυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας και της επαφής και επικοινωνίας με οποιονδήποτε τρόπο μεταξύ ελληνικών και καζακικών κρατικών Αρχών, Οργανισμών και ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024