Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza φιλοξενεί τα έργα της Μάχης Δημητρίου-Πολυμεροπούλου

Το Explorer’s Bar του NJV Athens Plaza φιλοξενεί τα έργα της Μάχης Δημητρίου-Πολυμεροπούλου

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, επέλεξε την καλλιτέχνη Μάχη Δημητρίου-Πολυμεροπούλου σε μια σόλο έκθεση στο Explorer’s Bar, με επιμελήτρια την κα Ειρήνη Βανταράκη. Η συγκεκριμένη σειρά έργων, είναι εμπνευσμένη από […]

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, επέλεξε την καλλιτέχνη Μάχη Δημητρίου-Πολυμεροπούλου σε μια σόλο έκθεση στο Explorer’s Bar, με επιμελήτρια την κα Ειρήνη Βανταράκη. Η συγκεκριμένη σειρά έργων, είναι εμπνευσμένη από το άμεσο και γνώριμο περιβάλλον της καλλιτέχνιδος, συμπεριλαμβάνοντας σχήματα πλασμένα στο δάσος και την οργανική διάσταση σε σχέση με το ανθρώπινο κορμί, όψη και διάθεση. Το NJV Athens Plaza αναφέρεται σχετικά με την έκθεση στο Explorer’s Bar: “Η ζωγράφος Μάχη Πολυμεροπούλου, συνδυάζει ποιητικά την πραγματικότητα με την φαντασία, το σκοτάδι με το φως και την επιφάνεια με το βάθος”. Η Μάχη Δ. Πολυμεροπούλου είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου του Maryland στην Αγγλική Λογοτεχνία και στην Εικαστική Τέχνη. Έχει καθοδηγηθεί από πνευματικά συγγράμματα, την κλασική και τη σύγχρονη λογοτεχνία, την παγκόσμια ιστορία, όπως και τη θεωρία και ιστορία της τέχνης, εστιάζοντας την πλειοψηφία των εργασιών της στην ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, εκτύπωση και εγκαταστάσεις. Τα εργαστήρια της κας Πολυμεροπούλου βρίσκονται στην περιφέρεια της Ουάσιγκτον, DC, των ΗΠΑ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024