Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει την εκδήλωση “Freddie for a Day”

Το Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει την εκδήλωση “Freddie for a Day”

 Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, το Hard Rock Cafe διοργανώνει την εκδήλωση “Freddie for a Day”. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη […]

 Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, το Hard Rock Cafe διοργανώνει την εκδήλωση “Freddie for a Day”. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Mercury Phoenix Trust και τον αγώνα τους κατά του AIDS και του ιού HIV. Η εκδήλωση “Freddie for a Day” διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά σε όλα τα Hard Rock Cafe και ενθαρρύνει φίλους και θαυμαστές του Freddie Mercury ανά τον κόσμο να ντυθούν όπως αυτός για μία ημέρα, αυτή που θα ήταν η ημέρα των γενεθλίων του. Το προσωπικό του Hard Rock Cafe Athens ξεσκονίζει τις ολόσωμες φόρμες του και φοράει ψεύτικα μουστάκια για να γίνει Freddie For A Day και προσκαλεί όλους εμάς να κάνουμε το ίδιο με το δικό μας τρόπο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024