Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ιταλικό ιστορικό εστιατόριο της Γένοβας Ζeffirino, στο Zaffron Resort στη Σαντορίνη

Το ιταλικό ιστορικό εστιατόριο της Γένοβας Ζeffirino, στο Zaffron Resort στη Σαντορίνη

Ο Όμιλος Fais φέρνει στη Σαντορίνη το ιστορικό Zeffirino, το εστιατόριο που προτιμούσαν και προτιμούν οι Πάπες της Ρώμης, αλλά και η Σοφία Λόρεν, ο Έρος Ραμαζότι και επιλεγμένοι αστέρες […]


Ο Όμιλος Fais φέρνει στη Σαντορίνη το ιστορικό Zeffirino, το εστιατόριο που προτιμούσαν και προτιμούν οι Πάπες της Ρώμης, αλλά και η Σοφία Λόρεν, ο Έρος Ραμαζότι και επιλεγμένοι αστέρες του διεθνούς στερεώματος. Το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη φιλοξενεί στον χώρο του έναν γαστρονομικό θρύλο: το όνομα Belloni. Η συνεργασία αυτή όχι απλά φέρνει στη Σαντορίνη το πρώτο αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο για το νησί, αλλά το κάνει με έναν από τους κορυφαίους πρεσβευτές της μεσογειακής κουζίνας. Σε ό,τι αφορά στο μενού, αφετηρία της έμπνευσης για τη δημιουργία του ήταν δύο αδιαπραγμάτευτες, διαχρονικές αξίες: το ελληνικό καλοκαίρι και η Μεσόγειος – το σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων. Στην κυκλαδίτικη εκδοχή του, το Zeffirino αποκαλύπτει στον επισκέπτη του την αυθεντική πλευρά της ιταλικής γαστρονομίας με μία εσάνς Σαντορίνης, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές με τοπικά υλικά. Στη Γένοβα πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία του μενού της φετινής σεζόν για το Radisson Blu Zaffron Resort, παρουσία του GM Hospitality Fais Group, κ. Μανώλη Παπαδάκη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει, αλλά και να ακούσει τις ιστορίες του σεφ και ιδρυτή του Zeffirino, Luciano Belloni.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024