Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Neptune Hotels διοργάνωσε εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Το Neptune Hotels διοργάνωσε εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση του προσωπικού του Neptune Hotels στην εκδήλωση αιμοδοσίας που διοργανώθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κω, […]

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση του προσωπικού του Neptune Hotels στην εκδήλωση αιμοδοσίας που διοργανώθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κω, συγκεντρώθηκαν 35 μονάδες αίματος συνεισφέροντας και υποστηρίζοντας έμπρακτα τις διαρκείς ανάγκες του Νοσοκομείου για αίμα. Πέρα από τη συμβολή στην αύξηση των αποθεμάτων αίματος του Νοσοκομείου και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, η διοργάνωση της εν λόγω αιμοδοσίας είχε στόχο να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και προώθηση της σημασίας της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού. Στο πλαίσιο αυτό, το Neptune Hotels στην Κω διοργανώνει τακτικά εκδηλώσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό την ενίσχυση τοπικών ιδρυμάτων και φορέων, αλλά και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Επιπρόσθετα, οι δράσεις αυτές έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση του προσωπικού αλλά και των πελατών, όπως και στην υποκίνησή τους για συμμετοχή σε δράσεις σχετικά με την ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024