Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Porto Carras Grand Resort στην έκθεση “Grekland Panorama” της Στοκχόλμης

Το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση “Grekland Panorama” της Στοκχόλμης

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Έκθεση Τουρισμού – Γαστρονομίας “Grekland Panorama”, την πρώτη έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα στην βόρεια Ευρώπη, η οποία έγινε […]

Το Porto Carras Grand Resort συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Έκθεση Τουρισμού – Γαστρονομίας “Grekland Panorama”, την πρώτη έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα στην βόρεια Ευρώπη, η οποία έγινε 13-15 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο της Στοκχόλμης, Ericsson Globe. Το Porto Carras Grand Resort συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Grekland Panorama, με στόχο την ανάδειξη της Σιθωνίας Χαλκιδικής ως τουριστικό προορισμό, καθώς προσφέρεται πέρα των μορφών του κλασικού τουρισμού και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως γαστρονομίας, συνεδριακού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού, υγείας & ευεξίας, golf, περιπατητικών διαδρομών, θαλάσσιου τουρισμού & καταδύσεων, διοργάνωσης ιππικών αγώνων και άλλων. Στο Porto Carras γίνεται τα τελευταία χρόνια συστηματική προσπάθεια ανάδειξης των εναλλακτικών αυτών μορφών τουρισμού αφού αποτελεί από μόνο του “alternative tourism destination”. Για το Porto Carras Grand Resort, η συμμετοχή στην έκθεση “Grekland Panorama” σηματοδοτεί τη στοχευμένη στρατηγική που έχει υιοθετήσει για προσέλκυση επισκεπτών από τη σκανδιναβική αγορά και η διεύθυνσή του θεωρεί ότι ενέργειες τέτοιου τύπου βοηθούν καταλυτικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης σε όλη την Β. Ελλάδα και στη Χαλκιδική.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024