Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο πρόγραμμα του Greek Maritime Golf Event 2022

Το πρόγραμμα του Greek Maritime Golf Event 2022

Το Greek Maritime Golf Event βρίσκεται προ των πυλών για 8η χρονιά και αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην […]

Το Greek Maritime Golf Event βρίσκεται προ των πυλών για 8η χρονιά και αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί με ένα νέο αγωνιστικό format καθώς οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις σε έναν διήμερο αγώνα shotgun scramble. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στο The Hills Course και τα τελικά αποτελέσματα θα προκύψουν από τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ., στο International Olympic Academy Golf Course. Περισσότερα από 100 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας θα παίξουν στα δύο νέα signature γήπεδα 18 οπών, που έχουν σχεδιαστεί από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal στο Navarino Hills. Οι μη συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα γκολφ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και να λάβουν μέρος στο putting competition που θα πραγματοποιηθεί στο The Dunes Course. Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στο Cocktail by Marine Tours στις 19:00. To Greek Maritime Golf Event θα ενισχύσει φέτος μέσα από τις δράσεις του την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί. Το Greek Maritime Golf Event διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το πολυβραβευμένο sports marketing agency της ActiveMedia Group. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024