Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤo Radisson Blu Park Hotel, Μέγας Χορηγός του 1ου ΟΠΑ Run στο Πεδίον του Άρεως

Τo Radisson Blu Park Hotel, Μέγας Χορηγός του 1ου ΟΠΑ Run στο Πεδίον του Άρεως

Την Κυριακή 6 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Πεδίον του Άρεως το πρώτο ΟΠΑ Run. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου και περιπάτου, που οργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) σε συνεργασία […]

Την Κυριακή 6 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Πεδίον του Άρεως το πρώτο ΟΠΑ Run. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου και περιπάτου, που οργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής. Στόχο έχει την ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως ως ενός πάρκου ευχάριστου και φιλικού προς τον επισκέπτη, φιλόξενου και δημιουργικού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ελκυστικό  για τους νέους και τις νέες, αλλά και τους πολίτες της Αθήνας γενικότερα. Το Radisson Blu Park Hotel ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία πολυτελείας των Αθηνών βρίσκεται 42 χρόνια (από το 1976) ακριβώς απέναντι από την κεντρική πλατεία του Πάρκου και αρκετά από τα δωμάτια του βλέπουν στο πράσινο του μεγαλύτερου αυτού πάρκου των Αθηνών (277 στρέμματα). Το Radisson Blu Park Hotel ως Μέγας Χορηγός στηρίζει την προσπάθεια για τη νέα ενεργή ζωή του Πεδίου του Άρεως, του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της πόλης, καθώς και την προώθηση του αθλητισμού και στέκεται δίπλα στην πρωτοβουλία του Οικονομικού Πανεπιστήμιου για τη διοργάνωση του 1ου  ΟΠΑ Run. Την ημέρα του αγώνα, μετά την ολοκλήρωση των απονομών θα ακολουθήσει συναυλία, την οποία θα “ανοίξει” η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και θα ακολουθήσουν άλλα γνωστά μουσικά σχήματα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022
22/11/2022
21/11/2022