Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με τους σπουδαστές του των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού έδωσαν το στίγμα τους στημ 6η Athens International Tourism […]
Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με τους σπουδαστές του των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού έδωσαν το στίγμα τους στημ 6η Athens International Tourism Expo 2019 και επιμελήθηκαν και πάλι τα γεύματα όλων των Hosted Buyers οργανώνοντας αυτή τη φορά ένα Open Kitchen Live Cooking, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων. Τα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π. αποτέλεσαν και τους κεντρικούς άξονες πάνω στους οποίους βασίστηκαν οι καθηγητές και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ένα Special Ελληνικό Brunch με κορυφαία πιάτα και ευφάνταστες δημιουργίε. Μεταξύ άλλων, ελληνικό cheesecake, μια τούρτα με ελληνικό χειροποίητο παξιμάδι, μανούρι, μυζήθρα και γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο. Επίσης ελληνική στραπατσάδα με αυγοτάραχο “Τρικαλινός” και φέτα τηγανιτή τυλιχτή σε χωριάτικο φύλλο με γλυκό του κουταλιού ντοματίνι. Το Open Kitchen Live Cooking συνόδευσε και το Open Bar του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τον Άρη Χατζηαντωνίου, με ευφάνταστες προτάσεις από ελληνικά premium αλκοολούχα προϊόντα.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.