Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Βαρούλκο “σαλπάρει” για το Grace Hotel

Το Βαρούλκο “σαλπάρει” για το Grace Hotel

Το Grace Hotel στη Σαντορίνη, μέλος της Auberge Resorts Collection, καλωσορίζει φέτος το “Βαρούλκο”. Έχοντας πάντα έδρα τον Πειραιά και το Μικρολίμανο, το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο με επικεφαλής […]

Το Grace Hotel στη Σαντορίνη, μέλος της Auberge Resorts Collection, καλωσορίζει φέτος το “Βαρούλκο”. Έχοντας πάντα έδρα τον Πειραιά και το Μικρολίμανο, το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο με επικεφαλής τον Λευτέρη Λαζάρου, ταξιδεύει και στο Αιγαίο με προορισμό τη Σαντορίνη, συστήνοντας το Varoulko Santorini, που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 15 Απριλίου. Πιστό στη φιλοσοφία του για καινοτόμα ελληνική κουζίνα, το εστιατόριο υπόσχεται να συστήσει στους επισκέπτες του νησιού συναρπαστικές γεύσεις στην πιο αγνή τους μορφή. Ο κ. Λαζάρου δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούργιο ξεκίνημα. Το Βαρούλκο είναι το πρώτο μου παιδί, το οποίο μεγάλωσα με αγάπη και αφοσίωση. Τώρα, είμαι έτοιμος να γνωρίσω στον κόσμο το μικρότερο παιδί μου, το Varoulko Santorini και χαίρομαι που βρίσκουμε το νέο μας λιμάνι στο Grace Hotel, ένα ξενοδοχείο συνώνυμο της εξαιρετικής φιλοξενίας. Ακόμη είναι μεγάλη μου χαρά που ‘δένουμε’ στη Σαντορίνη, ένα νησί με πλούσια γαστρονομική κληρονομιά και παράδοση, ένα νησί πηγή έμπνευσης με υπέροχα τοπικά προϊόντα”. Ο κ. Γιώργος Αυγουστής, γενικός διευθυντής του Grace Hotel, είπε: “Στο Grace Hotel είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, καθώς έχουμε την τιμή να καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Λαζάρου, έναν θρύλο της ελληνικής κουζίνας, όπως και το εμβληματικό Βαρούλκο, ένα εστιατόριο με ιστορία μεγαλύτερη των τριάντα ετών. Είμαστε βέβαιοι ότι στο Grace Hotel, το Βαρούλκο θα βρει το νέο του ‘σπίτι’ και αναμφίβολα θα αναδειχθεί στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της Σαντορίνης, γράφοντας νέες σελίδες στην ιστορία του σε ένα νησί διεθνούς απήχησης. Προσβλέπουμε σε ένα γόνιμο κοινό μέλλον, να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε μαζί προσφέροντας όλα όσα έχουν να δώσουν η ελληνική γαστρονομία και η παράδοση της Σαντορίνης”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024