Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του

Χθες το απόγευμα σε ένα εορταστικό σκηνικό το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση στέφθηκε […]

Χθες το απόγευμα σε ένα εορταστικό σκηνικό το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει θετικά σχόλια και εντυπώσεις. Ο “πρωταγωνιστής” της βραδιάς όμως, το χριστουγεννιάτικό δέντρο, φέτος στολίστηκε με λευκές δαντέλες από διάσημο γαλλικό οίκο, σπάνια περλέ στολίδια και 2.500 λαμπάκια το περιστοίχισαν. 600 δαντελένιες χριστουγεννιάτικες μπάλες μοναδικά φτιαγμένες στο χέρι από τον οίκο Σήλια Κριθαριώτη, σε συνδυασμό με γιρλάντες στο χρώμα του πάγου συντέλεσαν το απόλυτο συνδυασμό για να δημιουργήσουν ένα πολύ κομψό, εορταστικό περιβάλλον. Η σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη φέτος επιμελήθηκε προσωπικά την διακόσμηση του χριστουγεννιάτικού δέντρου του ξενοδοχείου. Συγχρόνως το “Μεγάλη Βρεταννία” ξεκινά για ακόμη μία φορά μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Από 21/12/2014 και για τους τρεις επόμενους μήνες για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στο εστιατόριο GB Roof Garden, θα προστίθεται 1 ευρώ στο τελικό ποσό, το οποίο θα δωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό σωματείο “Φίλοι της Μέριμνας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024