Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤουρίστας απολάμβανε υπηρεσίες ξενοδοχείου με κλεμμένη πιστωτική

Τουρίστας απολάμβανε υπηρεσίες ξενοδοχείου με κλεμμένη πιστωτική

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος αλλοδαπός στην Κύπρο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Σύμφωνα με […]

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος αλλοδαπός στην Κύπρο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και την αστυνομική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι της σύλληψης του 27χρονου προηγήθηκε καταγγελία μέσω του Τμήματος Διαχείρισης Κινδύνου της JCC Payments ότι, σε δύο περιπτώσεις, αποσπάστηκαν υπηρεσίες από ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο, ύψους 5.898 ευρώ περίπου. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι η πιστωτική κάρτα ανήκει σε πελάτη τράπεζας του εξωτερικού, και αφού αποσπάστηκαν τα δεδομένα της, χρησιμοποιήθηκε το ποσό για εξασφάλιση υπηρεσιών.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022