Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤουριστικό γραφείο Youth Travel

Τουριστικό γραφείο Youth Travel

Το Youth Travel είναι το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό νεανικών ταξιδίων. Από το 2007 το γραφείο προσφέρει ταξιδιωτικές εμπειρίες κυρίως σε νέους, αλλά και σε […]

Το Youth Travel είναι το πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό νεανικών ταξιδίων. Από το 2007 το γραφείο προσφέρει ταξιδιωτικές εμπειρίες κυρίως σε νέους, αλλά και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που διαθέτουν ακόμη μέσα τους Youth πνεύμα. “Στο Youth Travel αντιλαμβανόμαστε την ανθρώπινη ανάγκη για απόδραση κι αναψυχή, ειδικά κατά τις δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε ταξίδια, οργανωμένα έτσι ώστε ο ταξιδιώτης να αποκομίσει όσο δυνατόν περισσότερα κατά τη διαμονή του στον εκάστοτε προορισμό. Φροντίζουμε να ικανοποιηθούν όλες του οι ανάγκες, είτε αυτές περιλαμβάνουν πολιτιστικές εξερευνήσεις είτε χαλάρωση είτε ‘ξέφρενη’ διασκέδαση είτε απλά παρέα. Και λέμε παρέα, γιατί στα ομαδικά ταξίδια μας αυτό γινόμαστε όλοι, μία παρέα. Μία παρέα που θέλει να εξερευνήσει νέους προορισμούς και να διασκεδάσει”, υποστηρίζει η εταιρεία. Τα γραφεία του Youth Travel βρίσκονται στο Μοναστηράκι (Κηρυκείου και Μητροπόλεως 6), στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα iyouth.gr, αλλά και στο facebook.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024