Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΥλοποίηση νέου έργου από την ABAS για το NOBU Hotel Σαντορίνης

Υλοποίηση νέου έργου από την ABAS για το NOBU Hotel Σαντορίνης

Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο. Πρόκειται για Το NOBU Hotel and Restaurant Santorini, στο Ημεροβίγλι, το πρώτο boutique ξενοδοχείο της πολυτελής αλυσίδας […]

Η ABAS Integrated Systems, ολοκληρώνει με επιτυχία ακόμα ένα έργο στον ξενοδοχειακό κλάδο. Πρόκειται για Το NOBU Hotel and Restaurant Santorini, στο Ημεροβίγλι, το πρώτο boutique ξενοδοχείο της πολυτελής αλυσίδας στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας το 26ο ξενοδοχείο σε όλο τον κόσμο και το 10ο στην Ευρώπη. Η ABAS είχε την τιμή να σχεδιάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει ψηφιακά συστήματα διανομής ήχου και εικόνας παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη σε όλο το ξενοδοχείο. Design ηχεία επώνυμων κατασκευαστών, κατάλληλα για μόνιμη εξωτερική εγκατάσταση, τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου για ομοιόμορφη κάλυψη ήχου και διανομής μουσικής. Τα συστήματα δορυφορικής λήψης και διανομής εικόνας HD, επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει οπουδήποτε, κάθε στιγμή. Το έργο διεκπεραιώθηκε σε συνεργασία με την INTRAPOWER.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024