Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΥπό την αιγίδα του ΕΟΤ διεθνείς πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Φεβρουαρίου

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ διεθνείς πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Φεβρουαρίου

Σημαντικές διεθνείς πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Φεβρουαρίου με ισχυρό τουριστικό «αποτύπωμα», έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, με σχετικές αποφάσεις της Προέδρου του Οργανισμού, κας Άντζελας Γκερέκου. Πρόκειται […]

Σημαντικές διεθνείς πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Φεβρουαρίου με ισχυρό τουριστικό «αποτύπωμα», έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, με σχετικές αποφάσεις της Προέδρου του Οργανισμού, κας Άντζελας Γκερέκου. Πρόκειται για το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών Σύγχρονης και Παραδοσιακής Μουσικής, το 6o Lycabettus Run και το Ελληνικό Φεστιβάλ Σύδνεϋ 2020. Ειδικότερα:

  • Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών Σύγχρονης και Παραδοσιακής Μουσικής διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου. Σε αυτό θα πάρουν μέρος φιλαρμονικές μπάντες, πολυφωνικές χορωδίες, καθώς και κάθε είδους ορχήστρες από Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Βουλγαρία και Κίνα.
  • Το 6ο Lycabettus Run διεξάγεται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο λόφο του Λυκαβηττού και στους γύρω δρόμους. Περιλαμβάνει δύο διαδρομές στην άσφαλτο, μήκους 5,5 και 11 χλμ., δύο χωμάτινες διαδρομές, μήκους 4,5 και 9 χλμ., καθώς και τη σκυταλοδρομία Lycabettus Relay, μήκους 11 χλμ. Στο αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν συνολικά περισσότεροι 4.000 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, με το 10% από αυτούς να προέρχονται από το εξωτερικό.
  • Το Ελληνικό Φεστιβάλ Σύδνεϋ 2020 διοργανώνεται από την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νέας Νότιας Ουαλίας, από τις 29 Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαΐου του 2020 στο Darling Harbour και άλλες περιοχές της αυστραλιανής πόλης. Κατά το εναρκτήριο διήμερο στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί περίπτερο με διαφημιστικό και άλλο προωθητικό υλικό του ΕΟΤ.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024