Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΖαχαρίας Α. Χνάρης: Τα πρώτα μηνύματα για την Κρήτη από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

Ζαχαρίας Α. Χνάρης: Τα πρώτα μηνύματα για την Κρήτη από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

Δυναμική η συμμετοχή και της Κρήτης στην έκθεση ITB, όπου οι τοπικοί φορείς σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού διεκδικούν ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, μέσα σε ένα […]

Δυναμική η συμμετοχή και της Κρήτης στην έκθεση ITB, όπου οι τοπικοί φορείς σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού διεκδικούν ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, μέσα σε ένα όχι και τόσο ευνοϊκό περιβάλλον. Το “παρών” στην έκθεση δίνει για μια ακόμα χρονιά και η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting, που εκπροσωπεί 32 ξενοδοχειακές μονάδες από την Κρήτη, τη Μακεδονία και τη Ρόδο, με τις πρώτες συναντήσεις με τους κορυφαίους tour operators να  δίνουν το μήνυμα της αύξησης του αριθμού των επισκεπτών στην Κρήτη το 2016. Ο κ. Ζαχαρίας Χνάρης αναφέρει: “Θετική είναι πλέον η ‘εικόνα’ του τουρισμού στην Κρήτη, με δεδομένη την αύξηση από όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες. Η μεγαλύτερη αύξηση προέρχεται από την Γερμανία 18% περίπου, τη Γαλλία με 14%, και την Αγγλία με 5%. Εξαίρεση αποτελεί η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Τσεχία που παρουσιάζουν σχετική μείωση. Παρά το γεγονός ότι οι ‘εκκρεμότητες’ στα φλέγοντα θέματα  είναι αρκετές, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η άνοδος αυτή θα συνεχιστεί και για το επόμενο διάστημα αν και μεγάλος αριθμός τουριστών περιμένει καρτερικά τις εξελίξεις  στη χώρα μας. Προσωπική μου εκτίμηση είναι, ότι αν δεν συμβεί κάτι αρνητικό γενικά στην Ελλάδα, η συνολική αύξηση από όλες τις αγορές θα ξεπεράσει στο τέλος του έτους το 10%. Η έκθεση συνεχίζεται με ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις με το ηθικό για την ελληνική πλευρά να είναι ψηλά”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024