Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΆρθραΙδανικό POS για επαγγελματίες
Άρθρα

Ιδανικό POS για επαγγελματίες

Cyntrix

Το eZee Optimus POS είναι προσιτό και κατασκευασμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας αλλά και των πελατών σας. Εσείς ακόμη αναρωτιέστε ποιό POS να επιλέξετε;

Είστε έτοιμοι να προσφέρετε μία touch free εξυπηρέτηση στο εστιατόριο σας; Η εστίαση χωρίς τη χρήση έντυπων μέσων είναι η νέα πραγματικότητα. Τo POS μας για εστιατόρια αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο λογισμικού το οποίο συνδυάζει τη διαχείριση των λειτουργιών ενός εστιατορίου και βοηθάει στην κερδοφορία του. Ανεξαιρέτως του μεγέθους και της κατηγορίας του εστιατορίου σας, το eZee Optimus POS είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία. Καλύπτει όλους του τύπους εστίασης και οργανώνει όλες τις λειτουργίες ενός εστιατορίου.

Ας δούμε αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του

Διαχείριση παραγγελιών
Η διαχείριση των παραγγελιών είτε πρόκειται για γεύμα στο εστιατόριο είτε για takeaway ή room service, πραγματοποιείται εύκολα κι οργανωμένα από ένα μόνο σημείο με το λογισμικό eZee Optimus POS restaurant.

Διαχείριση πολλαπλών menu
Το συγκεκριμένο cloud λογισμικό για εστιατόρια επιτρέπει τον καθορισμό πολλαπλών μενού αλλά και αλλαγές σε αυτά, όσες φορές το επιθυμεί ο χρήστης. Μπορούν να υπάρχουν πολλά menu για διαφορετικές σεζόν ή ώρες.

Customer engagement
Έχετε τη δυνατότητα να διατηρείτε επικοινωνία με τους πελάτες σας. Το λογισμικό εστιατορίου αποθηκεύει τα στοιχεία των πελατών, γεγονός που σας επιτρέπει να τους ενημερώνετε για προσφορές και νέα menu μέσω SMS και emails.

Διαχείριση βάρδιας
Μπορείτε με ευκολία να οργανώσετε τις βάρδιες του προσωπικού σας.

Restaurant order Taking App
Το σύστημα διαθέτει τη χρήσιμη εφαρμογή παραγγελιών στο κινητό, διευκολύνοντας έτσι τη λήψη παραγγελιών. Η συγκεκριμένη εφαρμογή συγχρονίζεται με το POS του εστιατορίου και είναι διαθέσιμη για Android και ios.

Restaurant Tablet POS
Mπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για το εστιατόριο σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή POS στο tablet σας. Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε διάφορες ενέργειες, όπως για παράδειγμα να οργανώσετε τις παραγγελίες σας, να εκδώσετε την κατάσταση κλεισίματος του εστιατορίου, να διαχειριστείτε τις βάρδιες του προσωπικού και να δείτε τους λογαριασμούς των επισκεπτών.

Διαχείριση Inventory και Stock
Διατηρείτε ενημερωμένο inventory και τα επίπεδα των αποθεμάτων σας σε πραγματικό χρόνο. Ελέγχετε τα υλικά των συνταγών έτσι ώστε να αποφεύγονται λάθη, σπατάλη και κλοπή υλικών.

Λογαριασμοί και πληρωμές
Μπορείτε να εκδώσετε με ευκολία αποδείξεις και να λάβετε γρήγορα πληρωμές. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε reports που σχετίζονται με τους λογαριασμούς και τα φορολογικά δεδομένα.

Ασφάλεια δεδομένων
Όλα τα δεδομένα που καταχωρούνται στο POS είναι προστατευμένα χωρίς τον κίνδυνο κακόβουλης χρήσης.

Το eZee Optimus POS είναι προσιτό και κατασκευασμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας αλλά και των πελατών σας. Εσείς ακόμη αναρωτιέστε ποιό POS να επιλέξετε;

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε εκ μέρους όλης της ομάδας της Cyntrix Information Management να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν στην Χenia Expo και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Ραντεβού στην Xenia Expo 2023.

Διοίκηση - Cyntrix Information Management | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

H Μαρία Γιαννάκου είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Central Lancashire. Προέρχεται από οικογένεια ξενοδόχων κι έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024