Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚανονικά η λειτουργία του Aegli Hotel Volos ύστερα από μικρής εστίας πυρκαγιά
Ξενοδοχεία

Κανονικά η λειτουργία του Aegli Hotel Volos ύστερα από μικρής εστίας πυρκαγιά

Έπειτα από τη σχετική άδεια των αρχών και έχοντας εξαλείψει την ύπαρξη οποιουδήποτε κινδύνου, η λειτουργία του ξενοδοχείου έχει επανέλθει πλέον κανονικά.

Χρήσιμες αποδείχτηκαν οι ασκήσεις ετοιμότητας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όταν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Aegli Hotel Volos κλήθηκαν να διαχειριστούν μικρής εστίας πυρκαγιά στο δώμα της στέγης, που προκλήθηκε εξαιτίας βραχυκυκλώματος.

Το ξενοδοχείο προέβη άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, που εκκένωσαν υπό την αρωγή της διεύθυνσης και δίχως καθυστερήσεις όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Έπειτα από τη σχετική άδεια των αρχών και έχοντας εξαλείψει την ύπαρξη οποιουδήποτε κινδύνου, η λειτουργία του ξενοδοχείου έχει επανέλθει πλέον κανονικά, δίχως να έχουν επηρεαστεί από το γεγονός λοιποί χώροι του ξενοδοχείου, όπως η υποδοχή, οι αίθουσες συναντήσεων και πρωινού, καθώς και τα δωμάτια επισκεπτών.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις Αστυνομικές Αρχές για την άμεση επέμβαση και την αποτελεσματική καθοδήγηση τους, αλλά και τη διεύθυνση και το προσωπικό για τον επαγγελματισμό τους, που σε συνδυασμό δράσεων εξάλειψαν τον κίνδυνο και εξασφάλισαν άμεσα την κανονική λειτουργία του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024