Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςFocus σε ένα ΘέμαΧαλαρώστε σε μια ξαπλώστρα (ακόμη κι αν δεν έχετε πισίνα!)
Εξοπλισμός

Χαλαρώστε σε μια ξαπλώστρα (ακόμη κι αν δεν έχετε πισίνα!)

Τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο στην τέλεια ζώνη χαλάρωσης με ή χωρίς πισίνα.

Τίποτα δεν είναι πιο ιδανικό από το να έχετε μια πισίνα στην αυλή σας για να δροσίζεστε τις καλοκαιρινές ημέρες και να χαλαρώνετε μαζί με τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Όμως, ακόμη κι αν το σπίτι σας δεν διαθέτει πισίνα, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο χωρίς αυτήν. Μπορείτε να βρείτε τέλειες ξαπλώστρες στο VidalXL.gr και να διαμορφώσετε τον χώρο σας με πολυτελή καθίσματα που ταιριάζουν στο στυλ σας. Αλλά αν είστε τυχεροί με σπίτι που διαθέτει, αν έχετε τα κατάλληλα έπιπλα βεράντας, μπορείτε να διαμορφώσετε τον χώρο σας έτσι ώστε να είναι ιδανικός για χαλάρωση ανάμεσα στις βουτιές.

Κάντε ηλιοθεραπεία
Φυσικά και μπορείτε να αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμείτε στον προσωπικό σας χώρο ξαπλωμένοι κάνοντας ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα σας. Μάλιστα μικρές δόσεις ήλιου είναι ευεργετικές για τον οργανισμό μας αφού ενισχύουν μια χημική ουσία στον εγκέφαλό που ονομάζεται σεροτονίνη. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό προστατέψτε το μαξιλάρι της ξαπλώστρας από πιθανούς λεκέδες, στρώνοντας πάνω του μια πετσέτα θαλάσσης. Εναλλακτικά, υπάρχουν ξαπλώστρες με ύφασμα αδιάβροχο αλλά και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και στα αντηλιακά.

Διαβάστε ένα βιβλίο
Όλες τις ώρες της ημέρας, η ξαπλώστρα σας μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σημείο για διάβασμα και χαλάρωση. Μια ξαπλώστρα με ανάκλιση και με μακριά βάση που υποστηρίζει το κεφάλι και τα πόδια σας θα είναι ιδανική. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσουν επίσης οι ξαπλώστρες με μπράτσα, επειδή τους βοηθά να χαλαρώσουν ενώ διαβάζουν ένα βιβλίο. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε τη διακόσμηση με άνετα τραπέζια εξωτερικού χώρου από το vidalXL.gr για να ακουμπήσετε το βιβλίο σας, το αναψυκτικό και τον καφέ σας.

Πάρτε έναν υπνάκο
Αν και θα το θέλαμε, δεν είναι όλες οι σύγχρονες ξαπλώστρες πραγματικά σχεδιασμένες για ύπνο, αλλά κυρίως για χαλάρωση. Αν επιθυμείτε να κοιμάστε που και που στην ξαπλώστρα σας, όπως θα κοιμόσασταν και στον καναπέ σας, τότε η άνεση είναι η λέξη-κλειδί. Ψάξτε για εργονομικά σχέδια και βελούδινα μαξιλάρια για να απολαμβάνετε τη σιέστα σας χωρίς να ανησυχείτε για τον πόνο στην πλάτη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ξαπλώστρα τύπου κρεβάτι με ανάκλιση για μεγαλύτερη άνεση.

Παρατηρήστε τον ουρανό
Ανεξάρτητα από το που θα τοποθετήσετε την ξαπλώστρα σας στην αυλή, στον κήπο ή στη βεράντα, σίγουρα θα βλέπετε ένα κομμάτι ουρανού όταν ξαπλώνετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χαζεύετε τα αστέρια το βράδυ ή να απολαμβάνετε τα χρώματα του ουρανού το ηλιοβασίλεμα. Ενώ χαλαρώνετε, μπορείτε να οραματιστείτε τον εαυτό σας σε μια παραλία του Μαλιμπού και να συμπληρώσετε το σκηνικό με ένα δροσερό κοκτέιλ.

Ένας εξωτερικός χώρος, έστω και μικρός, μπορεί να είναι η απόλυτη πολυτέλεια στον αστικό ιστό της πόλης. Τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο στην τέλεια ζώνη χαλάρωσης με ή χωρίς πισίνα. Ένα ζευγάρι ξαπλώστρες με τραπεζάκι ανάμεσά τους είναι το ιδανικό σετ για να εκμεταλλευτείτε τον χώρο και να τον κάνετε έξτρα γοητευτικό σε ελάχιστο χρόνο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024