Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΗ 2η μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA.

Η 2η μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA.

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA., που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκε η 2η μέρα της 8ης HO.RE.CA., ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουμε τη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ), τον 1ο διαγωνισμό ελληνικού κοκτέιλ και βέβαια τις παρουσιάσεις του Future Hotel on the Web. Η προσέλευση των επαγγελματιών του χώρου ήταν πάρα πολύ μεγάλη και μάλιστα έγινε αισθητό ότι ήταν μεγαλύτερη της αναμενόμενης. Η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) προσέλκυσε πάνω από 1.200 ξενοδόχους από όλη τη χώρα, αλλά όπως ακούσαμε αρκετοί ενώ έφτασαν στον εκθεσιακό χώρο αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω και να μην παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, διότι ο χρόνος αναμονής για το εκθεσιακό πάρκιγκ ξεπερνούσε τη μισή ώρα. Η επιτυχία της έκθεσης αμαυρώθηκε από την αποτυχία του πάρκιν παρά τις προσπάθειες της διοργανώτριας εταιρείας που είχε βάλει μεγάλο αριθμό shuttle buses ώστε οι επισκέπτες από  το χώρο πάρκιν του αεροδρομίου να μεταφέρονται στην έκθεση. Πρότασή μας είναι η επέκταση του μετρό μέχρι το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan όπως γίνεται σε όλα τα εκθεσιακά κέντρα του κόσμου ώστε μεγάλος αριθμός επισκεπτών να φθάνει στο εκθεσιακό κέντρο χωρίς τη χρήση του ΙΧ του. 

Πρόεδρος του ΞΕΕ

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Γιώργος Τσακίρης, “ανοίγει” τη Γενική Συνέλευση.

ξενοδόχοι
Μεγάλη η προσέλευση ξενοδόχων στη 2η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ που πραγματοποιήθηκε και φέτος στη HO.RE.CA.

Nelios
Το περίπτερο της εταιρείας Nelios στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της HO.RE.CA.

booking
Φωτογραφία του περιπτέρου της Booking.com.

booking2
Το “ανθρωπάκι” της Booking.com βολτάρει στην έκθεση της HO.RE.CA..

Kerr
Ο Paul Kerr, CEO της Small Luxury Hotels of the World, ο οποίος παρουσίασε την ιστορία της εταιρείας και τις τάσεις των τουριστών αναφέροντας ότι πάνω από 5εκατ. Κινέζοι ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Επίσης ανέφερε ότι ο ανταγωνισμός στον κλάδο του τουρισμού είναι διεθνής, ιδίως μέσα από το διαδίκτυο, ο οποίος δεν παραμένει στα στενά πλαίσια ενός νησιού, αλλά ουσιαστικά καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο.

Panayiotaki

Η εξαιρετική παρουσίαση της Σοφίας Παναγιωτάκη, διευθύντριας της MediaCo που προσφέρει υπηρεσίες τύπου και πλήρη υποστήριξη δημοσίων σχέσεων στο Hotel Brain.

bartending show
1ος διαγωνισμός Bartending Show για το ελληνικό κοκτέιλ

bartending show2
Οι διαγωνιζόμενοι του 1ου Bartending show επί τω έργω.

Web hotelier
Ο κ. Μάριος Κουνέλης στο περίπτερο της Web Hotelier ενημερώνει τους ξενοδόχους για το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024