Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΗ Alitalia 'απογειώθηκε' στη φετινή Athens Flying Week

Η Alitalia 'απογειώθηκε' στη φετινή Athens Flying Week

Η Alitalia βράβευσε τις καλύτερες επιδόσεις των συνεργατών της για το 2017 με τα Performance Awards 2017.

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ειδική εκδήλωση για τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, τους τουριστικούς πράκτορες και συνεργάτες της από το χώρο των αερομεταφορών, στα πλαίσια της 7ης Athens Flying Week AirShow, στην πολεμική αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν (ανεπίσημα) και οι νέες στολές της εταιρείας υπό χειρός της Alberta Ferretti, οι οποίες σηματοδότησαν και τη φετινή έναρξη της Men’s Fashion Week του Μιλάνου.

Ακόμη, η Alitalia βράβευσε τις καλύτερες επιδόσεις των συνεργατών της για το 2017 με τα Performance Awards 2017. τα βραβεία έλαβαν το Aktina Travel Group (Best Performing Partner ITALY destinations), to Altair Travel (Best Performing Partner INTERNATIONAL destinations) και το E-Travel (Best Performing Partner INTERCONTINENTAL destinations).

Σημειώνεται ότι η Alitalia ξεκινά νέα δρομολόγια το χειμώνα 2018-19 προς παραθεριστικούς, κυρίως, προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, από τέλη Οκτωβρίου ξεκινά και πάλι το δρομολόγιο προς Αβάνα με μεγαλύτερη χωρητικότητα, καθώς και προς Μαλδίβες. Επίσης, στις 26 Οκτωβρίου ξεκινά η πτήση προς το Μαυρίκιο, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει δρομολόγιο προς το Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής (από τον Απρίλιο του 2018).

Ο κ. Γιώργος Αθανασίου, Country Manager για την Ελλάδα της Alitalia, με αεροσυνοδούς, που φορούν τις νέες στολές της εταιρείας.


Ο κ. Γιώργος Αθανασίου, Country Manager για την Ελλάδα της Alitalia, με τους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων, τα οποία βραβεύθηκαν με τα Performance Awards 2017.


Κατά την εκδήλωση κληρώθηκαν για έναν τυχερό δύο εισιτήρια για την πτήση Αθήνα – Αβάνα (Κούβα) με την Alitalia.


Οι φιλοξενούμενοι της εκδήλωσης της Alitalia στην 7η Athens Flying Week με στελέχη της εταιρείας.


Η ομάδα της Alitalia στην Αθήνα, με τον Consigliere της Ιταλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα (αριστερά).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024