Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζWTTC Global Meeting 2022: Travel for a better Future
Συνέδρια

WTTC Global Meeting 2022: Travel for a better Future

Με άρωμα Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το WTTC Global Meeting 2022 στο Ριάντ πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, με την παρουσία του υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, αλλά και της Ευρωβουλευτού κας Έλενας Κουντουρά. Το TravelDailyNews ήταν επίσημα καλεσμένο και σάς παρουσιάζουμε τι μάς τράβηξε την προσοχή.

Πριν λίγες μέρες έγινε στο Ριαντ της Σαουδικής Αραβίας το Global Meeting του WTTC γνωρίζοντας τη  μεγαλύτερη επιτυχία του μιας και κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 3000 σύνεδρους και τους περισσότερους υπουργούς τουρισμού κρατών, αλλά και CEO μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων στην ιστορία όλων των τουριστικών συνεδρίων.

Νούμερο ένα στην ατζέντα των συζητήσεων ήταν η εξέλιξη του τουρισμού αλλά και η επίδραση του στην γενικότερη οικονομία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις μελλοντικές εξελίξεις του κλάδου, αλλά και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα των τουριστών σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα πολλοί από τους ομιλητές κάνουν ιδιαίτερη μνεία στον ρόλο που θα παίξει η τουριστική αγορά, ώστε να ισοσταθμισθεί η ζυγαριά του πληθωρισμού.

Είναι γεγονός ότι η εποχή της πανδημίας έπληξε την αγορά και αυτό αντικατοπτρίζεται μεταξύ άλλων και από τα πολύ μεγάλα ποσοστά ανεργίας, ενώ παράλληλα η ενεργειακή κρίση, η περιβαλλοντική κρίση αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν δυσχεράνει την πορεία προς την ανάκαμψη. Ο φακός του TravelDailyNews που ήταν επίσημα καλεσμένο από το WTTC για να καλύψει το Global Summit αποτύπωσε τις καλύτερες στιγμές και σάς τις παρουσιάζουμε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024