Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜελέτες και ΈρευνεςΗ Expedia καταγράφει τις τάσεις και τις συνήθειες των online ταξιδιωτών

Η Expedia καταγράφει τις τάσεις και τις συνήθειες των online ταξιδιωτών

Οι Κινέζοι και οι Λατινοαμερικανοί ταξιδιώτες είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν smartphone σε όλες τις φάσεις ενός ταξιδιού, από την έμπνευση και το σχεδιασμό μέχρι την κράτηση και κατά την πραγματοποίησή του. Επίσης, φωτογραφίες και προσφορές επηρεάζουν περισσότερο από τα video, τα hashtags κα τις διασημότητες.

Νέα, πολυεθνική έρευνα της Expedia διερευνά τις τις συνήθειες ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο βάσει τρόπου, προϋπολογισμού, συχνότητας και διάρκειας ταξιδιού.

Τα βασικά συμπεράσματα είναι μεταξύ άλλων:

  • Οι αποφάσεις για ταξίδια είναι συναισθηματικές – απευθύνονται τόσο στην καρδιά όσο και στο μυαλό: Οι προωθητικές προσφορές προώθησης πρέπει να έχουν μοναδικές και οπτικά ελκυστικές εικόνες, που υπογραμμίζουν τις εμπειρίες μιας ζωής.
  • Η τιμή αξία έχει σημασία: Οι ειδικές προσφορές καλό είναι να επισημαίνονται. Τραβούν την την προσοχή στο σύνολο της εμπειρίας.
  • Οι περισσότεροι ταξιδιώτες αναζητούν πολλαπλούς προορισμούς: Είναι ανοιχτοί σε προτάσεις και αυτές καλό είναι να γίνονται στα πρώτα βήματα του σχεδιασμού του ταξιδιού με εμπνευσμένα μηνύματα και εικόνες.
  • Οι ταξιδιώτες στρέφονται στους online ταξιδιωτικούς πράκτορες για έμπνευση και κρατήσεις: Πάνω από τους μισούς χρησιμοποιούν OTAs στη διαδικασία σχεδιασμού ενός ταξιδιού.

Multi National Travel Trends

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024