Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσιάσεις εξοπλισμούΣύμβουλοι Εξοικονόμησης Ενέργειας

Σύμβουλοι Εξοικονόμησης Ενέργειας

Η Ecmklima είναι μια Eταιρεία Μηχανολόγων Mηχανικών που αναλαμβάνει υπεύθυνα την παροχή υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

http://www.ecmklima.com

Σύμβουλοι Εξοικονόμησης Ενέργειας

Υπάρχουν θαυμαστές τεχνολογίες και επιλογές συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, αερισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης που χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα ξενοδοχεία στην Ευρώπη και αλλού. Σκεφτείτε να προσαρμοστούν στις μοναδικές απαιτήσεις του κτιρίου σας και στο διαθέσιμο προϋπολογισμό σας πετυχαίνοντας το βέλτιστο σενάριο ενεργειακής απόδοσης και κόστους.
ΣΩΛΗΝΕΣ
Η Ecmklima ως μία εξειδικευμένη εταιρεία Μηχανολόγων μηχανικών, που έχουν υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, κολυμβητήρια, κτίρια γραφείων κλπ και στην επίτευξη ιδανικών συνθηκών άνεσης στους χώρους, αναλαμβάνει υπεύθυνα την παροχή υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης απλούστερων ή πολύπλοκων εγκαταστάσεων.

Τα βασικά στελέχη της εταιρείας είχαν ως κύριο αντικείμενο την Μελέτη – Επίβλεψη εγκαταστάσεων κλιματισμού αρκετών από τα μεγαλύτερα έργα που κατασκευάστηκαν στη χώρα μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Η εμπειρία αυτή σε συνδυασμό με την ενεργειακή μελέτη και τη διαρκή έρευνα στην εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων μας οδηγεί στις προτάσεις σχεδίασης με τη βέλτιστη εξοικονόμηση-αποπληρωμή.

Εγκατάσταση σωλήνων

Aπαιτείται στο κτίριο :

– Ενεργειακή αναβάθμιση, 
– Εφαρμογή νέων τεχνολογιών,
– Επίλυση λειτουργικών προβλημάτων,
– Επίτευξη ιδανικών συνθηκών, 

Χωρίς άσκοπη χρήση οικονομικών πόρων

Αναλαμβάνουμε ένα ή όλα τα στάδια ολοκλήρωσης έργου:

        – Μελέτη – Επίβλεψη
        – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
        – Διαχείριση – Διοίκηση Έργου
        – Κατασκευή – Λειτουργία 
Διαγράμματα
  • Εφαρμόζουμε εξελιγμένο διεθνές λογισμικό ωριαίας ανάλυσης με επεξεργασία των κλιματολογικών δεδομένων και όλων των παραμέτρων λειτουργίας, προσομοιώνουμε την υπάρχουσα εγκατάσταση, το κέλυφος και το κατάλληλο σύστημα – πηγή ενέργειας για επίτευξη βέλτιστης σχέσης απόδοσης / κόστους.
  • Εφαρμόζουμε στοχευμένα νέες τεχνολογίες και ‘’έξυπνα’’ συστήματα σε υπάρχονταΕγκατάσταση λεβητοστάσια επιφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου.
  • Αναλύουμε στον επενδυτή εφικτές επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, με σκοπό την παρουσίαση αναλυτικής τεχνικής πρότασης – μελέτης εφαρμογής που περιλαμβάνει τεχνικές προδιαγραφές, κατασκευαστικά σχέδια ακριβείας, τρισδιάστατη απεικόνιση μηχανοστασίων και διελεύσεων, ενεργειακή ανάλυση συστημάτων και τη σύνταξη προσφοράς κατασκευής.
  • Προσφέρουμε ευελιξία και προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες του έργου κάνοντας απλή και γρήγορη τη κατασκευή του.

ECM KLIMA O.E.
Θουκυδίδου 67 – Άλιμος
τηλ. 210 99.69.290 – fax. 210 9949029
e-mail: info@ecmklima.com
http://www.ecmklima.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024