Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΕταιρίαςMetropol Hotel στη Λάρισα

Metropol Hotel στη Λάρισα

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Metropol είναι σχεδιασμένα για μια άνετη διαμονή. Διαθέτει 84 δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, δύο μεγάλα δίχωρα δωμάτια τύπου σουίτας και δύο δωμάτια ειδικά εξοπλισμένα για άτομα με περιορισμένες κινητικές ικανότητες, πλήρως ανακαινισμένα με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

To ξενοδοχείο Metropol βρίσκεται στην “καρδιά” της Λάρισας, σε πλεονακτική θέση ανάμεσα στους γραφικούς εμπορικούς πεζόδρομους, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να συνδυάζουν άριστα επαγγελματικές συναντήσεις, αγορές, διασκέδαση, παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και φυσικά άνετο περιβάλλον για ανάπαυση.

Διακρίνεται για την προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος παροχών και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις κάθε φιλοξενούμενου είτε για χαλάρωση και ψυχαγωγία, είτε για επαγγελματικούς σκοπούς.

To ξενοδοχείο Metropol αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματικά ταξίδια, σχολικές και επαγγελματικές εκδρομές, αθλητικές διοργανώσεις, συνέδρια εκδηλώσεις και επισκέψεις ομάδων με ειδικά ενδιαφέροντα, για τις οποίες διαμορφώνονται ειδικές συνθήκες, γεύματα, δείπνα κ.λπ., ανάλογα με τις δραστηριότητές τους.

Είναι το μοναδικό  ξενοδοχείο στη Λάρισα με υπόγειο πάρκινγκ 80 αυτοκινήτων (για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων προσφέρεται late check out μέχρι τις 18:00 χωρίς χρέωση).

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Metropol είναι σχεδιασμένα για μια άνετη διαμονή. Διαθέτει 84 δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, δύο μεγάλα δίχωρα δωμάτια τύπου σουίτας και δύο δωμάτια ειδικά εξοπλισμένα για άτομα με περιορισμένες κινητικές ικανότητες, πλήρως ανακαινισμένα, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Όλα τα δωμάτια έχουν διπλά τζάμια που προσφέρουν τέλεια ηχομόνωση, διαθέτουν ατομικό μπάνιο με μεγεθυντικό καθρέφτη και στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση,mini bar και ασύρματη σύνδεση WiFi.

To ξενοδοχείο Metropol διαθέτει χώρους χαλάρωσης, αλλά και εργασίας με παροχή πρώτης τάξης υπηρεσιών. Οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούνται από την αίθουσα πρωινού , το εστιατόριο και το μπαρ-καφέ. Στο εστιατόριο βρίσκει κανείς εκλεκτή κουζίνα για επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικά γεύματα ή δείπνα.

To ξενοδοχείο Metropol έχει τη φήμη της ιδανικής επιλογής για κάθε είδους εκδήλωση. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο χαρακτήρας ή η ανάγκη της διοργάνωσης, η ομάδα ξενοδοχειακών εκδηλώσεων είναι καθ’όλα έτοιμη να την ανάγει σε ένα μοναδικό γεγονός. Για συνέδρια και εκδηλώσεις το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες με video data projector, διαφανοσκόπειο, flip-chart, οθόνες προβολής και μικροφωνική εγκατάσταση, χωρητικότητας 10 έως 250 ατόμων με δυνατότητα διαμόρφωσης τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης.

Είναι το μόνο ξενοδοχείο στη Λάρισα με οργανωμένο business center, το οποίο λειτουργεί σε ξεχωριστό χώρο και διαθέτει έξι θέσεις εργασίας με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές τελευταίας γενιάς, γρήγορη σύνδεση Internet, καθώς και εκτυπωτές, έγχρωμους και μονόχρωμους laser. Επιπρόσθετα, διατίθεται χώρος εξοπλισμένος με οπτικοακουστικά συστήματα για μικρές συναντήσεις με πλήρη γραμματειακή υποστήριξη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024