Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΕταιρίαςORAKEL ο συνεργάτης σας στις εκδηλώσεις

ORAKEL ο συνεργάτης σας στις εκδηλώσεις

Γνωρίστε τα προϊόντα σήμανσης και αναγνώρισης που διαθέτουμε και αφήστε μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις ιδέες σας.

Σε μια ανταγωνιστική αγορά που η λεπτομέρεια στις υπηρεσίες κάνει την διαφορά δημιουργήθηκε η ORAKEL Hellas για να σας παρέχει με αφοσίωση, καινοτομία και αξιοπιστία προϊόντα σήμανσης και αναγνώρισης, απαραίτητα σε κάθε μορφή εκδήλωσης : συνέδρια, incentives, ημερίδες, παρουσιάσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, κρουαζιέρες

Η αγάπη μας για τα προϊόντα, η εμπειρία μας, η ταχύτητα μας, η σημασία που δίνουμε στην λεπτομέρεια μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε μια σειρά προϊόντων τόσο χρήσιμων όσο και πρωτότυπων.

Ασχοληθείτε εσείς με την οργάνωση των εκδηλώσεών σας και αφήστε σ’ εμάς τις λεπτομέρειες αυξάνοντας το κύρος και την αξιοπιστία σας στην αγορά.

Σας παραθέτουμε μερικά δείγματα της δουλειάς μας και είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε περισσότερα για την εταιρεία και τους ανθρώπους που εργάζονται σ’ αυτή.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε ! Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που δεν βλέπετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, παρακαλούμε ρωτήστε μας…. Είναι καταπληκτικό το τι μπορούμε να κάνουμε, ακόμη και να αναπτύξουμε την ιδέα σας !!!

Πρωτότυπα Προϊόντα για κάθε εκδήλωση

ΒραχιόλιαΒραχιολάκια Αναγνώρισης: Ένα αξιόπιστο σύστημα ελέγχου κι επιπλέον αποτελούν ένα τέλειο εργαλείο διαφήμισης αφού μπορούν να προσωποποιηθούν με το λογότυπο το δικό σας ή του χορηγού σας.

ΜάρκεςΜάρκες: Δε χρειάζεται πλέον ν’ ανησυχείτε για τον έλεγχο και το χάσιμο των χρημάτων! Οι πλαστικές μας μάρκες είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη εναλλακτική λύση αντί των κουπονιών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν νόμισμα στις εκδηλώσεις.

ΚορδόνιαΚορδόνια για το λαιμό: Όλοι ξέρουν τι είναι και σχεδόν κανείς δεν ξέρει πώς να τα ονομάσει! Κλειδοθήκες! Λανιέρες! Στήριγμα για κονκάρδες! Μπαίνουν γύρω από το λαιμό! Δημιουργούν άμεση αναγνώριση στην εκδήλωση ή στην επιχείρησή σας και παράλληλα κρατούν κλειδιά, εισιτήρια, κινητά, κλπ. Τα κορδόνια μας για το λαιμό είναι μοδάτα, πρακτικά και απαραίτητα για κάποια εκδήλωση στην εταιρεία σας ή στην προσωπική σας ζωή.

ΚουπόνιαΚουπόνια: Ανησυχείτε για τον έλεγχο και το χάσιμο των χρημάτων κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης; Ακόμα χρησιμοποιείτε άχαρους αριθμούς λοταρίας ενώ θα έπρεπε να έχετε μία μοντέρνα κι επίκαιρη εναλλακτική λύση? Τα κουπόνια μας είναι μοναδικά στην αγορά λόγω του κομψού τους σχεδιασμού και των χαρακτηριστικών ασφάλειας τα οποία προκαλούν αίσθηση και δεν έχουν καμία σχέση με τις άλλες ξεχασμένες εναλλακτικές λύσεις.

ΕισιτήριαΕισιτήρια: Κατασκευάζουμε μια μοναδική σειρά εκτυπωμένων προϊόντων ασφάλειας με μη μεταβιβάσιμα χαρακτηριστικά ασφάλειας , όπως εισιτήρια εισόδου και κουπόνια δώρου. Δημιουργούμε μοναδικά και ασφαλή προϊόντα προσθέτοντας μικροκείμενο, υπεριώδη εκτύπωση, κείμενα συσχετισμού, barcode και ασημοτυπία. Έτσι μπορείτε να ανιχνεύσετε εύκολα τα πλαστά προϊόντα. Η τεχνική της ψηφιακής μας εκτύπωσης προσφέρει σχέδια υψηλής ποιότητας και ευελιξία σε μικρές ποσότητες.

Ετικέτες και displaysΕτικέτες & displays: Από τη σειρά μας με τα εκτυπωμένα προϊόντα προσφέρουμε προσωποποιημένα displays κι ετικέτες που μπορούν να κατασκευαστούν σε μικρές ποσότητες . Έτσι κάθε μπαρ, εστιατόριο ή ξενοδοχείο μπορεί να δημιουργήσει μια επαγγελματική εικόνα ισάξια των μεγάλων αλυσίδων. Το άψογο σχέδιό μας θα τραβήξει αμέσως την προσοχή στο προωθητικό σας display με την ποιότητα photo finish.

Budges
Badges: Η Orakel προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διακριτικών και εξαρτημάτων για τα διακριτικά.

Διεύθυνση επικοινωνίας: Καλλιρόης 76, 11741 Αθήνα, Ελλάδα.
t: +30 210 924 22 74
f: +30 210 924 22 98
e: orakel-gr@orakel.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024