Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΕταιρίαςTo VacationsHouse.com συστήνεται

To VacationsHouse.com συστήνεται

Γνωρίστε ένα από τα μεγαλύτερα holiday rental directory της Ανατολικής Ευρώπης

vacation house logoΤο VacationsHouse.com δημιουργήθηκε το Μάιο του 2012 από τον Αντίγονο Χαλκίδη και τον Βάσιο Γώσσενς. Ήρθε να καλύψει το μεγάλο και σημαντικό κενό στoν χώρο της ενοικίασης τουριστικών κατοικιών και αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγαλύτερo holiday rental directory της Ανατολικής Ευρώπης.

Το VacationsHouse.com ουσιαστικά φέρνει σε άμεση επαφή τους ιδιοκτήτες των εξοχικών κατοικιών με τους ταξιδιώτες.

Όταν ο ταξιδιώτης επισκέπτεται το VacationsHouse.com του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ οκτώ γλωσσών. Με το προηγμένο σύστημα αναζήτησης και τη χρήση των φίλτρων, βρίσκει εύκολα και γρήγορα την κατοικία που επιθυμεί για τις διακοπές του σε καλοκαιρινούς αλλά και χειμερινούς προορισμούς της Ανατολικής Ευρώπης.

explore new places. Feel as a native

Από μικρές αυτόνομες εξοχικές κατοικίες στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, παραδοσιακές κατοικίες με θέα την Καλντέρα της Σαντορίνης, μέχρι μεγάλες αυτοεξυπηρετούμενες επαύλεις στο Ντουμπρόβνικ. Η κράτηση γίνεται άμεσα μέσω της φόρμας του VacationsHouse.com χωρίς ενδιάμεσους (πχ τουριστικά γραφεία) και δεν υπάρχει καμία έξτρα επιβάρυνση.

Ο ιδιοκτήτης μπορεί πολύ εύκολα να καταχωρήσει την προς ενοικίαση εξοχική του κατοικία, κάνοντας εγγραφή στο VacationsHouse.com, μέσω ενός πανίσχυρου control panel με πολλές δυνατότητες. Το συγκεκριμένο dashboard μπορεί να το διαχειρίζεται με περισσή ελευθερία και είναι το εργαλείο που θα κάνει την κατοικία του να ξεχωρίσει μέσω των πολλών παραμέτρων που έχει στη διάθεση του.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024