Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςCity On: Η πόλη στα χέρια σου

City On: Η πόλη στα χέρια σου

Τώρα στο κινητό, η mobile εφαρμογή City On αναβαθμίζει την καθημερινή ζωή στις πόλεις μας.

Το City On είναι μια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή της εταιρείας ψηφιακών υπηρεσιών και ανοιχτής καινοτομίας, Crowdpolicy, η οποία προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ψηφιακές υπηρεσίες που ενδυναμώνουν τους πολίτες, υποστηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες, προωθούν την συμμετοχικότητα και παράλληλα δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να εντοπίσουν σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό, που παρέχει ο Δήμος στην εφαρμογή.

Μέσα από το City On μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες όπως ψηφιακές υπηρεσίες, συμμετοχή για τη βελτίωση της πόλης, σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, ενημέρωση για χρήσιμες πληροφορίες, δράσεις και εκδηλώσεις, προνόμια και παροχές, καθώς και διαδραστικές ειδοποιήσεις.

Παράλληλα, παρέχεται μηχανισμός ειδοποίησεων και υποστήριξης μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης, ενώ μέσω της πανδημίας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα δήλωσης μετακίνησης μέσω της εφαρμογής. Όλα αυτά διαθέσιμα μέσα από το κινητό για Αndroid και iOS.

Περισσότερα στο: https://cityon.gr.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024