Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηDigital Sound and Vision

Digital Sound and Vision

Digital Sound and Vision

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η DSV – Digital Sound & Vision – ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2001 από δύο ανθρώπους με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της μουσικής και των τουριστικών επιχειρήσεων, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τoν Νίκο Σπυράτο. Σκοπός της προσπάθειας αυτής ήταν η ανάπτυξη πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων που θα είχαν εφαρμογή σε δημόσιους χώρους. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η μουσική επένδυση ξενοδοχείων, εστιατορίων, γυμναστηρίων και γενικά επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν χώρους υποδοχής αλλά και εργασίας.

Η DSV έχει εξελιχθεί ως η κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών ήχου και εικόνας στην Ελλάδα έχοντας εισάγει εντελώς νέα, για την ελληνική αγορά, μέσα επικοινωνίας, όπως είναι το σύστημα μετάδοσης μουσικής WIZARD. Η DSV στα λίγα χρόνια λειτουργίας της έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο φάσμα πελατών και η πορεία της είναι συνεχώς αυξανόμενη. Μέχρι σήμερα, οι επιχειρήσεις που μας έχουν εμπιστευθεί ξεπερνάνε τις 300 στον αριθμό, μερικές εκ των οποίων είναι διεθνείς αλυσίδες καταστημάτων και ξενοδοχείων που είναι απόλυτα ικανοποιημένες με τις υπηρεσίες μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ DSV

ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Σε μία ανταγωνιστική εποχή σαν την δική μας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους με κάθε τρόπο. Η τεχνολογία, παντρεμένη με την την έκφραση/δημιουργία συναισθηματισμού είναι το ιδανικό μέσο για την επιρροή των αποφάσεων του καταναλωτικού κοινού που θέλετε να απευθυνθείτε. Δεν είναι τυχαία τα υπέρογκα ποσά που επενδύουν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε διαφημιστικές εκστρατείες για την επίτευξη των στόχων τους. Η χρήση του σωστού ηχητικού περιβάλλοντος στην επιχείρησή σας, με τον κατάλληλο συντονισμό που μόνο η DSV μπορεί να σας παράσχει, λειτουργεί καταλυτικά στον καταναλωτή δημιουργώντας του την κατάλληλη συναισθηματική κατάσταση ώστε να είναι πιό ευάλωτος ως προς τις καταναλωτικές τους προτιμήσεις, ενώ παράλληλα συμβάλει στην αύξηση της αποδοτικότητας των εργαζόμενων. Το μουσικό περιβάλλον επηρεάζει υποσυνείδητα τον ακροατή και είναι πολύ σημαντικό στην διαμόρφωση της διάθεσής του.

Σήμερα οι επιστήμες μας προσφέρουν όλα εκείνα τα εργαλεία που με μικρή επένδυση σε πόρους αποδίδουν δραστικά στους επιχειρηματίες.

Με αυτή την αρχή ως δεδομένο, η εταιρεία μας είναι ένας από τους πιο σταθερούς συνεργάτες εκατοντάδων επιχειρήσεων που κερδίζουν συνεχώς έδαφος στον κόσμο του ανταγωνισμού.

Είμαστε πρωταγωνιστές στον κλάδο μας και θέλουμε ειλικρινά ο κάθε πελάτης μας να γίνεται πρωταγωνιστής στον δικό του.

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Με την συνεργασία σας με την DSV, τα μουσικά θέματα που μεταδίδετε στην επιχείρηση σας είναι απολύτως νόμιμα. Η χρήση και αναμετάδοση τραγουδιών που έχετε αποκτήσει απο το internet ή από άλλες πηγές, μη εξουσιοδοτημένες για τέτοιες υπηρεσίες από τους αρμόδιους φορείς, μπορεί να σας εμπλέξει σε υποθέσεις πειρατίας και να αποβεί μοιραία για την επιχειρησή σας. Όλα τα μουσικά μας θέματα είναι απολύτως νόμιμα και συνοδεύονται από τις σχετικές γραπτές βεβαιώσεις των φορέων ΑΕΠΙ και IFPI Ελλάδος. Η συνεργασία σας με την DSV σας γλιτώνει από οποιαδήποτε νομική εμπλοκή που πιθανόν να προκύψει από ενδεχόμενο έλεγχο του ΣΔΟΕ.

Τα Δικαιώματα Αναπαραγωγής μουσικής που πιθανόν έως τώρα αποδίδετε στους φορείς ΑΕΠΙ ή/και ΑΠΟΛΛΩΝ, θα εξακολουθήσετε να τα πληρώνετε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επειδή οι υπηρεσίες μας δεν είναι βασισμένες πάνω σε στερεότυπα αλλά ούτε και σε μουσική-κονσέρβα, προσφέρουμε, σε απόλυτη συνεγρασία με τον κάθε επιχειρηματία, λύσεις tailor made βασισμένες στην φυσιογνωμία κάθε επιχείρησης και στα χαρακτηριστικά των πελατών της (κοινό-στόχος) έτσι ώστε η κάθε επιχείρηση να αποκτήσει την δική της μουσική ταυτότητα.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Στην ελληνική αγορά, στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας έτσι ώστε κάθε ένας πελάτης, είτε είναι ένας μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος, είτε μία καφετέρια να εξασφαλίζει ένα κορυφαίο μουσικό περιβάλλον και μία ατμόσφαιρα που συμβάλλει δραστικά στην εμπορική του επιτυχία.

Η πορεία της DSV στην ελληνική αγορά και η εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των πελατών, άνοιξε τον δρόμο για διεθνή παρουσία και από το 2006 ξεκίνησαν παράλληλα οι δραστηριότητες σε Ελβετία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Κύπρο, καθώς και σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

Στην Ευρώπη, από τον Δεκέμβριο του 2006 θα λειτουργούν θυγατρικά γραφεία στην Σόφια και στην Λευκωσία με επόμενο σταθμό την λειτουργία γραφείων σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης με πλήρη γκάμα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι στο τέλος του 2008 η DSV International να παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 2.500 επιχειρήσεις σε 14 χώρες ενώ για το 2009 να προγραμματιστεί η έναρξη δραστηριότητας στις ΗΠΑ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ DSV

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Η DSV ιδρύθηκε και καλλιεργήθηκε σαν ιδέα από ανθρώπους που προέρχονται από τον ξενοδοχειακό και μουσικό χώρο. Ο σκοπός ήταν το πάντρεμα της μουσικής με τους χώρους της επιχείρησης από επαγγελματίες με την απαιτούμενη τεχνογνωσία και στους δύο τομείς. Οι άνθρωποι της DSV είναι οι πλέον ειδικοί για να σας παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την μουσική επένδυση της επιχείρησής σας.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

Η μουσική της DSV χωρίζεται σε πάρα πολλές μουσικές κατηγορίες που συνεχώς ανανεώνονται. Η ποιότητα των τραγουδιών είναι εξαιρετική καθώς το μουσικό μας τμήμα επιμελείται κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Προμηθευτές μας είναι δισκογραφικές εταιρείες, πρεσβείες καθώς και πολύ σημαντικοί ξένοι providers. Η έρευνά μας για την μουσική είναι συνεχής και εντατική. Επικεφαλής της μουσικής μας ομάδας και συνιδρυτής της DSV είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος διετέλεσε επι σειρά ετών διευθυντής των ραδιοφωνικών σταθμών Galaxy 92 και Capital και εξακολουθεί και καταλαμβάνει σημαντική θέση στην διαμόρφωση της μουσικής σκηνής στην Ελλάδα.

ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ SOFTWARE WIZARD

Ασφαλώς, για την σωστή ροή της μουσικής, τα τραγούδια από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Γι αυτό τον λόγο, η DSV έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, πρόγραμμα ροής μουσικής. Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο για να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Είναι εύχρηστο και δεν χρειάζεται κάποια εξειδίκευση στην χρήση Η/Υ πέρα από μία σύντομη εκπαίδευση που γίνεται μαζί με την εγκατάστασή του από τους συνεργάτες της εταιρείας μας. Τα οφέλη από την χρήση του software είναι τα εξής:

  • Τα τραγούδια δεν παίζουν ποτέ με την ίδια σειρά (όπως π.χ. ένα CD που επαναλαμβάνεται).
  • Τα τραγούδια αναπαράγονται μιξαρισμένα και στην ίδια ένταση ώστε να μην δίνουν την εντύπωση ότι αναπαράγονται από CD ή από MP3 και να υπάρχει μία σωστή ροή, σαν να παίζει επαγγελματίας DJ.
  • AutoDJ. Στις κατηγορίες που επιβάλεται, ο προγραμματισμός είναι τέτοιος ώστε οι επιτυχίες να επαναλαμβάνονται στην συχνότητα που πρέπει και για το χρονικό διάστημα που ισχύουν.
  • Στο πρόγραμμα είναι πάρα πολύ εύκολο να ενταχθούν διαφημιστικά μηνύματα, των οποίων η μορφή μπορεί να είναι είτε ψηφιακή, είτε να δημιουργηθούν από εσάς πολύ απλά με ένα μικρόφωνο.
  • Scheduler. Προγραμματισμός των λειτουργιών του συστήματος. Με αυτή την πολύ σημαντική παροχή έχετε ένα δυνατό εργαλείο ελέγχου της μουσικής του χώρου. Επενδύοντας ελάχιστο χρόνο για να κάνετε τον προγραμματισμό, ξενοιάζετε από τον μπελά του για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Τα πάντα στο σύστημα μπορούν να προγραμματιστούν για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, όπως για παράδειγμα η ώρα που επιθυμείτε την έναρξη ή τον τερματισμό του προγράμματος, η ώρα αλλαγής κατηγορίας της μουσικής, η ώρα και συχνότητα μετάδοσης διαφημίσεων, ανακοινώσεων, κτλ.
  • Υπάρχει η δυνατότητα να επεμβαίνετε στη ροή του προγράμματος ανά πάσα στιγμή ή και να διαμορφώσετε τα δικά σας play list από την δισκοθήκη που σας προσφέρουμε.
  • Εάν θέλετε να αποφύγετε την ενοχλητική παρέμβαση στο πρόγραμμα από υπάλληλους των οποίων θεωρείτε ότι οι μουσικές επιλογές είναι λανθασμένες και παρόλα αυτά επιμένουν να επεμβαίνουν στην ροή της μουσικής, μπορεί να γίνει χρήση κωδικών ασφαλείας.

Για την διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης μουσικής λύσης DSV στον χώρο σας θα πρέπει να υπάρχει τεχνική υποδομή η οποία να περιλαμβάνει:

  • Ηχοσύστημα στον χώρο που να αποτελείται από ηχεία και ενισχυτή.
  • Εξοπλισμός hardware βάση των αναγκών της λύσης που θα σας προτείνουμε. Τα χαρακτηριστικά των υπολογιστών που απαιτούνται για την λειτουργία του συστήματος είναι πολύ κοινά και εύκολο να βρεθούν στην αγορά, αν δεν υπάρχουν ήδη στην επιχείρησή σας.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Εάν δεν υπάρχει στην επιχείρηση διαθέσιμος ένας Ηλεκτρονικός Υπογιστής για την φιλοξενία του προγράμματος WIZARD και της μουσικής, προτείνουμε ενδεικτικά τα εξής μοντέλα που μπορείτε να προμηθευτήτε από την εταιρεία μας:

  • Desktop Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
    Απλός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε και για άλλες εφαρμογές.
  • Laptop Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
    Φορητός Υπολογιστής (Laptop). Προσφέρει άμεση μεταφορά και μετεγκατάσταση του συτήματος.
  • Media Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
    Μοντέλο Wizard DSP Διαστάσεις: 425mm (W) x 170mm (H) x 425mm(D). Λειτουργεί με χρήση οθόνης touch screen.
  • Media Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
    Μοντέλο Wizard NGS Διαστάσεις: 430mm(W) x 170mm(H) x 430mm(D) Λειτουργεί με τηλεχειρισμό.

Τα παραπάνω είναι τα βασικά μοντέλα που συστήνουμε στους πελάτες μας. Για πιό εξειδικευμένες εφαρμογές, γίνεται μελέτη και το τεχνικό μας τμήμα σας δίνει την καλύτερη δυνατή πρόταση.

Εάν δεν υπάρχει ηχητική εγκατάσταση στην επιχείρησή σας, η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικού ηχητικού εξοπλισμού και τεχνολογίας, στην Ελλάδα και στον κόσμο, στις οποίες μπορεί να σας συστήσει και να εγγυηθεί για το αποδοτικότερο αποτέλεσμα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ DSV

Aυτόνομο Σύστημα Μουσικής (Ξενοδοχεία – Καφετέρειες – Εστιατόρια – Γυμναστήρια-κλπ)

Πρόκειται για την πιο εύκολη και εύχρηστη λύση που προτείνει η DSV για καφετέριες, εστιατόρια, γυμναστήρια, κτλ. Υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου με το κλείδωμα του συστήματος, με κωδικούς πρόσβασης που θα δωθούν μόνο σε συγκεκριμένους υπάλληλους της επιλογής σας. Για ξενοδοχεία η DSV προτείνει, μέσω του Αυτόνομου Συστήματος την δημιουργία διαφορετικών καναλιών μουσικής. Από το ίδιο σύστημα, δηλαδή, μπορούμε να επενδύσουμε με διαφορετική μουσική, περισσότερους από έναν χώρους.

Αυτόνομο Σύστημα με Κεντρικό Έλεγχο(Αλυσίδες Καταστημάτων – Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα)

Πρόκειται για μία εφαρμογή που εξυπηρετεί κυρίως αλυσίδες καταστημάτων και μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται σε όλα τα καταστήματα αλλά η διαχείριση γίνεται μόνο από το σημείο το οποίο επιθυμείτε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε ανα πάσα στιγμή την μουσική που μεταδίδετε σε όλα τα καταστήματα και να κάνετε επέμβαση στο πρόγραμμα και στα διαφημιστικά μηνύματα από την έδρα σας.

Sat & Net Streaming (Αλυσίδες Καταστημάτων)

Είναι μία εφαρμογή επίσης για αλυσίδες καταστημάτων. Πρόκειται για την δημιουργία ενός καναλιού το οποίο θα αναμεταδίδεται στα καταστήματα είτε μέσω γραμμής internet, είτε μέσω δορυφόρου. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα καταστήματα θα μεταδίδουν ταυτόχρονα την ίδια μουσική και τα ίδια διαφημιστικά μηνύματα.

Οι δυνατότητες ως προς την μουσική αλλά και ως προς τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η DSV είναι απεριόριστες!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Digital Sound and Vision
Προόδου 18, Βούλα
ΤΚ. 166 73
Τηλ.: 210-8992953
Fax.: 210-8992954
e-mail: info@dsv.gr
Url: www.dsv.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024