Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΤουριστικό Who is WhoΠρόσωπα του Ελληνικού Τουρισμού

Τουριστικό Who is WhoΠρόσωπα του Ελληνικού Τουρισμού

Τουριστικό Who is Who
Πρόσωπα του Ελληνικού Τουρισμού

Με κεντρικό μήνυμα “Ο Ελληνικός Τουρισμός δεν είναι μόνο στατιστικές και αριθμοί, αλλά κυρίως οι ¶νθρωποι του” η εταιρία Travel Media Applications εκδότρια των καθημερινών ηλεκτρονικών εφημερίδων TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International καθώς και της ταξιδιωτικής πύλης Travel For All σε συνεργασία με τον καθηγητή τουρισμού και πολυγραφότατο συγγραφέα Δρ. Περικλή Ν. Λύτρα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες μια προσπάθεια καταγραφής των σημαντικότερων προσώπων του ελληνικού τουρισμού, τόσο από Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η καταγραφή και παρουσίαση των ανθρώπων του Ελληνικού Τουρισμού σε μια έκδοση με περισσότερες από 1.000 συμμετοχές, η οποία εκτιμάται πως θα αποτελεί εφεξής σημείο αναφοράς για κάθε δραστηριοποιούμενο στον τουρισμό.

Στην έκδοση μπορούν να παρουσιάζονται:

  • Τουριστικοί Επιχειρηματίες όλων των κλάδων
  • Συνδικαλιστικά Στελέχη Τουριστικών Φορέων
  • Διευθυντικά Στελέχη Τουριστικών Επιχειρήσεων
  • Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
  • Μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών Τουριστικής Προβολής
  • Επιστήμονες – Καθηγητές – Ερευνητές
  • Τουριστικοί Συγγραφείς, Εκδότες & Λογοτέχνες
  • Τουριστικοί και Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι
  • Πολιτικοί, ασχολούμενοι με τον Τουρισμό
  • Έλληνες του Παγκόσμιου Τουρισμού.

Απαντάμε, σε ότι πιθανά θα θέλατε να μας ρωτήσετε…

Τι είναι το Τουριστικό Who is Who;

Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο κατάλογο ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό της Ελλάδας είτε ως επιχειρηματίες, είτε ως επαγγελματίες, είτε ως πνευματικοί άνθρωποι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου.

Ποιόν ενδιαφέρει το Τουριστικό Who is Who;

Τον μελετητή που μελετά την πορεία του ελληνικού τουρισμού μέσα από την πορεία των πρωταγωνιστών του, τον επιχειρηματία που αναζητά το προφίλ των συνεργατών του, τον εργαζόμενο που θέλει να γνωρίσει τους εργοδότες, τον δημοσιογράφο που αναζητά την βαθύτερη γνώση για τον συνομιλητή του, τον φοιτητή/τρια που προσπαθεί να γνωρίσει την αγορά στην οποία θα ενταχθεί σύντομα και γενικά κάθε ενδιαφερόμενο που αναζητά τη κατανόηση της πορείας της τουριστικής αγοράς μέσα από την γνωριμία με τους ίδιους τους ανθρώπους της.

Πώς θα παρουσιάζονται τα Πρόσωπα;

Κάθε επαγγελματίας που θα συμμετέχει συμπληρώνοντας τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής, εκτός από τα προσωπικά του στοιχεία και τα στοιχεία για την τρέχουσα εργασία του, θα μπορεί μέσα σε 200 λέξεις να περιγράψει ελεύθερα τις δραστηριότητές του και την πορεία του στον τουρισμό. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ένταξης και έγχρωμης ή ασπρόμαυρης φωτογραφίας προσώπου. Μπορείτε να δείτε ακριβές δείγμα σελίδας με πραγματικές συμμετοχές εδώ.

Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος έχει παραπάνω από μία δραστηριότητες, σε ποια από αυτές θα ενταχθεί;

Ο κάθε συμμετέχων θα δηλώνει σε ποια κύρια κατηγορία θα θέλει να ενταχθεί κατά προτεραιότητα με την πλήρη παρουσίασή του. Στις υπόλοιπες θα γίνεται απλή αναφορά του ονόματός του με παραπομπή στη σελίδα που είναι η πλήρης παρουσίασή του.

Ποιος δικαιούται να ενταχθεί στο Τουριστικό Who is Who;

Τουριστικοί επιχειρηματίες όλων των κλάδων, συνδικαλιστικά στελέχη τουριστικών φορέων, διευθυντικά στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, μέλη νομαρχιακών επιτροπών τουριστικής προβολής, επιστήμονες – καθηγητές – ερευνητές, τουριστικοί συγγραφείς, εκδότες και λογοτέχνες, τουριστικοί και ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καθώς και έλληνες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό εκτός Ελλάδας.

Ποιος επιλέγει ποιος θα ενταχθεί; Υπάρχει κάποια επιτροπή αξιολόγησης;

Δεν υπάρχει επιτροπή που αξιολογεί την επαγγελματική ή επιστημονική αξία των συμμετεχόντων. Οποιοσδήποτε εντάσσεται σε μία τουλάχιστον κατηγορία από αυτές που έχουν προβλεφθεί μπορεί να ενταχθεί. Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο οι εκδότες δικαιούνται να ζητήσουν από τον συμμετέχοντα αποδεικτικά στοιχεία.

Πώς μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή στο Τουριστικό Who is Who;

Μπορεί να κατεβάσει τη Δήλωση Συμμετοχής από εδώ: http://www.traveldailynews.gr/doc/DilSummetoxis.doc ή να καλέσει στα τηλέφωνα 210-9374050 / 052 & 210-9373630 για να του αποσταλεί και στη συνέχεια να την στείλει στο email: marketing@tma.travel με την ένδειξη στο θέμα “Touristiko WHO IS WHO”. Παράλληλα, καταθέτει στον λογαριασμό τραπέζης:

Alpha
131/00/232 000 2240, βγαίνει στο όνομα Θ.ΚΟΥΜΕΛΗΣ-Β.ΚΑΡΑΝΤΖΑΒΕΛΟΥ ΟΕ
ή
Emporiki
85306227, βγαίνει στο όνομα Travel Media Applications
ή
Εθνική
891/44001008, βγαίνει στο όνομα Θ.ΚΟΥΜΕΛΗΣ-Β.ΚΑΡΑΝΤΖΑΒΕΛΟΥ ΟΕ

το ποσό των 40 ευρώ + 19% ΦΠΑ το οποίο επίσης καλύπτει το κόστος αγοράς ενός βιβλίου όταν αυτό εκτυπωθεί.

Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει το Τουριστικό Who is Who;

Όποιος έχει συμμετάσχει με το βιογραφικό του στο Τουριστικό Who is Who και έχει καταβάλλει το ποσό των 40 ευρώ δικαιούται να αποκτήσει ένα βιβλίο. Όποιος δεν έχει συμμετάσχει στο Τουριστικό Who is Who μπορεί να αγοράσει ένα βιβλίο στην τιμή των 25 ευρώ + 19% ΦΠΑ παραγγέλνοντάς το από την Travel Media Applications και καταθέτοντας το σχετικό αντίτιμο στον λογαριασμό τραπέζης:

Alpha
131/00/232 000 2240, βγαίνει στο όνομα Θ.ΚΟΥΜΕΛΗΣ-Β.ΚΑΡΑΝΤΖΑΒΕΛΟΥ ΟΕ
ή
Emporiki
85306227, βγαίνει στο όνομα Travel Media Applications
ή
Εθνική
891/44001008, βγαίνει στο όνομα Θ.ΚΟΥΜΕΛΗΣ-Β.ΚΑΡΑΝΤΖΑΒΕΛΟΥ ΟΕ

Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στη διεύθυνση του δικαιούχου.

Πώς χειρίζεστε το θέμα της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων;

Οι συμμετέχοντες, με την υποβολή του βιογραφικού τους αποδέχονται την ένταξη των στοιχείων τους στο «Τουριστικό Who is Who – Πρόσωπα του Ελληνικού Τουρισμού» και στην έκδοσή του από την Travel Media Applications για αγορά και χρήση από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η Travel Media Applications χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά μόνο για δική της χρήση και δεν τα παραχωρεί σε τρίτους πέρα από την πώληση του συγκεκριμένου βιβλίου σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η Travel Media Applications δεν φέρει καμία ευθύνη για την χρήση του περιεχομένου του βιβλίου από τους αγοραστές του.

Ποιοι είναι οι συντελεστές του Τουριστικού Who is Who;

Το «Τουριστικό Who is Who – Πρόσωπα του Ελληνικού Τουρισμού» αποτελεί copyright του καθηγητή τουρισμού και συγγραφέα Δρ. Περικλή Ν. Λύτρα και της Travel Media Applications εκδότριας εταιρίας των ειδησεογραφικών πυλών TravelDailyNews Greece & Cyprus (www.traveldailynews.gr) και TravelDailyNews International (www.traveldailynews.com) καθώς και της ταξιδιωτικής πύλης Travel For All (www.travelforall.gr).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024