Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηTRINITY International School of Tourism Management

TRINITY International School of Tourism Management

TRINITY International School of Tourism Management

Το TRINITY είναι ένα πανεπιστημιακού επιπέδου Αγγλόφωνο Εκπαιδευτικό ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ που λειτουργεί στη Χερσόνησο της Κρήτης στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς Ξενοδοχειακού και Συνεδριακού Συγκροτήματος Terra Maris.

Τα προγράμματα σπουδών του TRINITY είναι σύμφωνα με τα πρότυπα του ακαδημαϊκού συστήματος που χρησιμοποιείται στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Δεν είναι παράρτημα κανενός ξένου πανεπιστημίου. Έχει συμφωνίες συνεργασίας, σε ισότιμη βάση, με τα εξής σημαντικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά:

  • Southern New Hampshire University (SNHU), ΗΠΑ
  • Thomson Rivers University (TRU), Καναδάς

Οι συμφωνίες αυτές προβλέπουν την αμοιβαία αναγνώριση όλων των προπτυχιακών μαθημάτων και προγραμμάτων τους, ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών καθώς και απεριόριστη μεταφορά εκπαιδευτικών μονάδων από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Εξάλλου,

  • Το Southern New Hampshire University (SNHU) των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρει, εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του Trinity, και υπογράφει το Master of Science (M.Sc.) Degree in Hospitality Administration.

Το πρόγραμμα σπουδών του TRINITY επικεντρώνεται στο Τουριστικό και Ξενοδοχειακό Μάνατζμεντ, είναι δε εμπλουτισμένο με έναν σημαντικό αριθμό μαθημάτων γενικής πανεπιστημιακής παιδείας για την ολοκλήρωση του μορφωτικού ορίζοντα των φοιτητών του. Οι τίτλοι σπουδών που μπορούν να αποκτηθούν στο Trinity είναι:

  • Diploma, (15μηνη φοίτηση)
  • Associate Degree (24μηνη φοίτηση)
  • Bachelor Degree (τετραετής φοίτηση)

…σε τρεις τομείς εξειδίκευσης

  • Tourism & Hospitality Management,
  • Convention, Event & Exhibition Management και
  • Food, Beverage & Culinary Management.

Παράλληλα, το TRINITY παρέχει στους φοιτητές και φοιτήτριές του, αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση, εξασφαλισμένη επαγγελματική αποκατάσταση και ευκαιρίες διεθνούς καριέρας στο τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ για τους πτυχιούχους, ενώ το κόστος σπουδών είναι πολύ προσιτό για τη μέση ελληνική οικογένεια.

Το TRINITY χρησιμοποιεί ήδη αυστηρά συστήματα αξιολόγησης λειτουργίας, ακαδημαϊκών προγραμμάτων, διδασκόντων και φοιτητών προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα σπουδών.

Το TRINITY ήδη φιλοξενεί φοιτητές από 16 χώρες. Κάνει, δηλαδή, εισαγωγή φοιτητών (αντί εξαγωγή φοιτητών και συναλλάγματος), συμβάλλοντας στην προσπάθεια, που τώρα αρχίζει, να γίνει η χώρα μας κέντρο παιδείας και πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το website του TRINITY www.trinity.edu.gr ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 28970 26200, με fax στο: 28970 26203 ή με e – mail στο: info@ trinity.edu.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024