Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΑλέξανδρος Παπαδόπουλος (Dinner in the Sky): Με το Dinner in the Sky ο επισκέπτης βλέπει την Αθήνα από μία οπτική που δεν την έχει ξαναδεί

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (Dinner in the Sky): Με το Dinner in the Sky ο επισκέπτης βλέπει την Αθήνα από μία οπτική που δεν την έχει ξαναδεί

Ο κος Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης του Dinner in the Sky στην Αθήνα, μιλάει στο TravelDailyNews για τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Dinner in the Sky στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Από το Φεβρουάριο του 2015 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, εξυπηρέτησε περισσότερους από 3.500 επισκέπτες. Το Dinner in the Sky επισκέπτονται κυρίως οι ξένοι τουρίστες με πρώτους τους Αμερικανούς και τους Βραζιλιάνους να ακολουθούν. Επίσης το Dinner in the Sky προτιμάται από ελληνικές εταιρείες και τουριστικά γραφεία για εταιρικές εκδηλώσεις και ομαδικά δείπνα.

TravelDailyNews: Κύριε Παπαδόπουλε θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για το Dinner in the Sky, το οποίο ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα.
 
TDN: Θα θέλαμε να μας πείτε ποιο είναι το ποσοστό των τουριστών και των ντόπιων που επισκέπτονται το Dinner in the Sky και από ποιες χώρες προέρχονται.
 
TDN: Τί βραβεία έχει αποσπάσει το Dinner in the Sky και ποιες είναι οι κριτικές των πελατών;
 
TDN: Όσον αφορά τα τουριστικά γραφεία υπάρχουν συνεργασίες και ποια είναι η ανταπόκριση αυτών;
 
TDN: Τί ξεχωριστό έχει να προσφέρει το Dinner in the Sky στον πελάτη;

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024