Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΓιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στο cloud
Συνέντευξη

Γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στο cloud

Μετά την Covid εποχή η Ελληνική αγορά κατάλαβε την σημαντικότητα της επένδυσης στην νέα τεχνολογία.

Χρειάστηκαν μια γερή οικονομική κρίση και μια πανδημία για να ωριμάσει η ελληνική αγορά και να αντιληφθεί τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού και των προοπτικών που διανοίγονται από τις επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες.

Πλέον το momentum είναι κατάλληλο και το Ταμείο Ανάκαμψης δίνει τη δυνατότητα σε μικρότερου μεγέθους εταιρείες από τον χώρος της ξενοδοχίας και του τουρισμού να περάσουν στην ψηφιακή σφαίρα.

Το πώς θα συμβεί αυτό εξηγούν στο Think Big, οι άνθρωποι της Office Line.

Maria Akrivou
Μαρία Ακριβού
Συντάκτρια, παρουσιάστρια - Fortune Greece | + Άρθρα

Η Μαρία Ακριβού είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό SBC ως παρουσιάστρια ειδήσεων και παρουσιάστρια επιχειρηματικών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Έχει εργαστεί ως συντάκτρια οικονομικών και τουριστικών ειδήσεων σε διαδικτυακά και έντυπα περιοδικά και εφημερίδες, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με την Εθνική Στατιστική Αρχή, συμμετέχοντας σε ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες ελληνικών επιχειρήσεων. Από τον Οκτώβριο του 2013, είναι η συντάκτρια του Fortune Greece (έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση), καλύπτει θέματα γυναικείας επιχειρηματικότητας στο powergame.gr, ενώ παράλληλα κάνει αναφορές σε επιχειρηματικά θέματα μέσω του καναλιού της στο YouTube «Think Big». Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Πολιτιστικές Σπουδές από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024