Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠ. Αλμυράντης (Greek Hotel of the Year Awards): 'Το 2021 στρεφόμαστε από την ποσότητα στην ποιότητα των κρατήσεων'

Π. Αλμυράντης (Greek Hotel of the Year Awards): 'Το 2021 στρεφόμαστε από την ποσότητα στην ποιότητα των κρατήσεων'

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Greek Hotel of the Year Awards 2021 και γενικός διευθυντής του Daios Cove κ. Πάνος Αλμυράντης, μιλά στο TravelDailyNews για τη διοργάνωση των Βραβείων εν μέσω της πανδημίας, αλλά και τα οφέλη που έχει ένα ξενοδοχείο με τη συμμετοχή του σε μια διαδικασία που διακρίνει την αριστεία στον τομέα της φιλοξενίας.

Ο κ. Πάνος Αλμυράντης, πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Greek Hotel of the Year Awards 2021 και γενικός διευθυντής του Daios Cove, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Φέτος πώς επιλέξατε τα ξενοδοχεία και γιατί ένα ξενοδοχείο, σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, να συμμετέχει για να κερδίσει ένα βραβείο στα Greek Hotel of the Year Awards, που διεξάγονται τα 3 τελευταία χρόνια;
– Πως μπορεί να αξιοποιήσει το βραβείο που έλαβε ένα ξενοδοχείο;
– Σκέφτεστε να αλλάξετε το concept των βραβείων λόγω του βρισκόμαστε στην εποχή την πανδημίας;
– Πoια θα ήταν η συμβουλή σας προς τους ξενοδόχους που παίρνουν το βραβείο; Πώς πρέπει να λειτουργούν;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024