Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠώς η Σκιάθος «άνοιξε» προς νέες τουριστικές αγορές μέσα σε δύο χρόνια
Συνεντεύξεις

Πώς η Σκιάθος «άνοιξε» προς νέες τουριστικές αγορές μέσα σε δύο χρόνια

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού παραχώρησε ο Θοδωρής Τζούμας, δήμαρχος της Σκιάθου.

Η Σκιάθος έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της 12μηνης τουριστικής σεζόν και παράλληλα έχει «ανοίξει» τουριστικά προς καινούργιες αγορές. Μέσα από τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που δεν περιορίζονται μόνο στο μπλε των θαλασσών και τον καυτό ήλιο, το νησί μπόρεσε να γίνει πόλος έλξης για πολλούς διαφορετικούς τουρίστες.

Ταυτόχρονα το σχέδιο τουριστικής προβολής και marketing που έχει υιοθετήσει ο δήμος, φαίνεται πως αποδίδει καρπούς, καθώς μετά από κάθε μεγάλη διοργάνωση, η Σκιάθος μπαίνει όλο και περισσότερο στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Ο δήμαρχος της Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας δίνει συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και εμμένει στη συμβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού για την 12μηνη τουριστική σεζόν. Σημειώνεται πως ο δήμος της Σκιάθου έχει βραβευθεί από την «NATTOUR AMKE» ως “Bike Friendly Destination” για τις υπηρεσίες που παρέχει στους ποδηλάτες τουρίστες.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024