Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηTravel Insights: Ποδήλατο και σήμα Bike Friendly
Συνέντευξη

Travel Insights: Ποδήλατο και σήμα Bike Friendly

Η Χρύσα Σκόδρα φιλοξενεί στο Travel Insights τη Βίκυ Καραντζαβέλου σχετικά με την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Η Βίκυ Καραντζαβέλου, Γενική Διευθύντρια της NATTOUR AMKE, μιλάει στην Χρύσα Σκόδρα για την πρωτοβουλία Bike Friendly που αναγνωρίζει και βραβεύει τις υπηρεσίες που παρέχουν τα ξενοδοχεία, οι προορισμοί, αλλά και άλλα σημεία ενδιαφέροντος προς τους τουρίστες / ποδηλάτες για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Το σήμα αναπτύχθηκε το 2016 και βρίσκεται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών. Τα 130 καταλύματα που έχουν ήδη πιστοποιηθεί καλύπτουν όλη την Ελλάδα και το εύρος τους είναι από βίλες μέχρι και πεντάστερα ξενοδοχεία. Σημαντικό είναι ότι στην πρωτοβουλία αυτή έχουν αρχίσει και εντάσσονται και Δήμοι της χώρας συμβάλλοντας στη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσο ήπιας μετακίνησης των τουριστών. Επίσης, το σήμα έχει συνάψει συνεργασίες με τον HATTA και τη ΠΟΞ, ενώ έχουν υπογραφεί και Μνημόνια Συνεργασίας με Περιφέρειες της χώρας μας.

Travel Insights Editor - TravelDailyNews International | + Άρθρα

H Χρύσα Σκόδρα είναι δημοσιογράφος, καθηγήτρια πανεπιστημίου και public speaker. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας. Από το 2005 ζει και εργάζεται στη Φινλανδία. Υπήρξε για 10 χρόνια ραδιοφωνική παραγωγός σε Ελλάδα και Φινλανδία. Είναι βραβευμένη blogger μια από τις πρώτες bloggers στην Ελλάδα.

Κάθε εβδομάδα στο Travel Insights παρουσιάζει ζωντανά συνεντεύξεις με αξιόλογους ανθρώπους του παγκόσμιου τουρισμού που μας δίνουν τα insights τους για ενδιαφέροντα θέματα.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024