Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΒ. Σταματάρης – ACTA: Γιατί η προώθηση της Κύπρου βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στα ψηφιακά μέσα
Συνεντεύξεις

Β. Σταματάρης – ACTA: Γιατί η προώθηση της Κύπρου βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στα ψηφιακά μέσα

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για την digital τουριστική προβολή της Κύπρου, έδωσε ο Βασίλης Σταματάρης, πρόεδρος της ACTA.

Η Κύπρος έχει καταφέρει να αυξήσει τον αριθμό των τουριστών που δέχεται – ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λανσάροντας προωθητικές καμπάνιες αποκλειστικά σε ψηφιακά μέσα. Μέσα από το digital marketing, η Κύπρος έχει καταφέρει να προβληθεί σε ταξιδιώτες, που μέχρι τώρα δεν την γνώριζαν και παράλληλα να μην υπερβεί το low cost budget της.

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο υφυπουργός Τουρισμού, Σ. Περδίος η νησιωτική χώρα, μέσω της digital καμπάνιας έχει καταφέρει να διαφημιστεί σε πάνω από 1 δισ. τηλέφωνα ετησίως, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία για την επερχόμενη τουριστική σεζόν του 2023.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), Βασίλης Σταματάρης δίνει συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και μιλάει για την επιτυχία του «Digi.travel – The Cyprus International Digital Tourism Conference & Expo 2023», αλλά και τη συμβολή του στην τουριστική ανάκαμψη της χώρας. Σημειώνεται ότι συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι η Travel Media Applications και ο ACTA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024