Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyΚΑΕ: Μία απάντηση για τον ξένο που αισθάνθηκε 'κορόϊδο';

ΚΑΕ: Μία απάντηση για τον ξένο που αισθάνθηκε 'κορόϊδο';

Δεν είναι και ό,τι πιο ωραίο για έναν ξένο επισκέπτη να αγοράζει ένα γνήσιο ελληνικό προϊόν, φημισμένο διεθνώς, από το αεροδρόμιο της Αθήνας και στην πατρίδα του, να διαπιστώνει ότι κάποιος τον 'έπιασε κότσο', όπως λέει και ο λαός. Διότι και να μην είναι έτσι, έτσι αισθάνεται…

Λεπτομέρειες; Μπα, δεν νομίζουμε. Είναι λίγο πιο σοβαρό. Επειδή αφορά ένα προιόν που δικαίως ή αδίκως θεωρείται “εθνικό”. Και ειδικά όταν μας το αναφέρει ξένος, φίλος της Ελλάδας, Γερμανός που συνταξίδευε με αναγνώστη μας. Στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών του “Ελ. Βενιζέλος” το Metaxa πέντε αστέρων πωλείται 20,95 ευρώ.

Ο φίλος μας ο Γερμανός, το αγόρασε αναχωρώντας προς την πατρίδα του. Λίγες μέρες αργότερα επέστρεφε Ελλάδα, με τον αναγνώστη μας από Μόναχο.

Πόσο το βρήκε το Metaxa;  

Μόλις 15,20!!! Πέντε ευρώ και 75 λεπτά διαφορά!

“Μα, γιατί το κάνουν αυτό;” ρωτούσε και ξαναρωτούσε τον Έλληνα συνταξιδιώτη του που δεν ήξερε τι να τους απαντήσει.

Και δεν ξέρουμε και εμείς τι να απαντήσουμε και στους δύο. Το ψάξαμε πολύ και βλέπουμε οτι είναι έτσι. Ρωτήσαμε, ετσι από περιέργεια και έναν γνωστό που έχει κάβα πόσο αγοράζει το Metaxa πέντε αστέρων και μας απάντησαν 14,75 με ΦΠΑ.

Τι να τους απαντήσουμε φίλτατοι των ΚΑΕ;

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024