Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η ανάγκη του γυμναστηρίου στο Ξενοδοχείο

05 Ιούνιος 2002, 00:00

Η ανάγκη του γυμναστηρίου στο Ξενοδοχείο

Αν ψάχνετε την ‘προστιθέμενη αξία’ στις υπηρεσίες που       προσφέρετε προς τον πελάτη σας... ένα σωστά οργανωμένο γυμναστήριο μπορεί       να σας δώσει τη λύση

Είναι γνωστό ότι το γυμναστήριο δεν αποτελεί πλέον για το       σύγχρονο ξενοδοχείο πολυτέλεια αλλά απαραίτητη υπηρεσία προς τους πελάτες       του, μιας και πολλοί πλέον άνθρωποι έχουν ως τρόπο ζωής την υγιεινή διατροφή       και την άσκηση του σώματος.

Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες αναπτύσσουν όλο και περισσότερο       τις υπηρεσίες τους για να προσελκύσουν πελατεία υψηλότερης εισοδηματικής       κατηγορίας. Η γυμναστική σήμερα για τον Κέντρο-Ευρωπαίο και το Αμερικάνο       πολίτη είναι τρόπος ζωής διότι έχει ήδη αντιληφθεί ότι με τον αγχώδη και       καθιστικό καθημερινό τρόπο διαβίωσης η μόνη διέξοδος για να προλάβει πιθανά       οργανικά προβλήματα και να είναι σε κάποια σχετική ευεξία είναι η γυμναστική.       Τις συνήθειές του αυτές δεν θέλει να τις αποχωρίζεται ούτε στα επαγγελματικά       του ταξίδια άλλα ακόμη περισσότερο στις βραχύχρονες διακοπές του. Για       το λόγο αυτό επιλέγουν ξενοδοχειακές μονάδες που εκτός των άλλων παροχών       διαθέτουν πλήρες και εξοπλισμένο fitness club. Ο αριθμός αυτών των πελατών       όλο και μεγαλώνει με αποτέλεσμα στο εξωτερικό να τους έχει ήδη δοθεί συγκεκριμένο       όνομα, ‘The Fitness Guest’.

Για να εξυπηρετήσει ένα ξενοδοχείο αυτή την πελατεία, που τις περισσότερες       φορές ανήκει σε υψηλά εισοδηματικά επίπεδα, πρέπει να μελετήσει τρεις       παράγοντες, τον επαγγελματικό σχεδιασμό και την εργονομία του χώρου       του γυμναστηρίου, την πολύ καλή ποιότητα του εξοπλισμού του,       και την προσέγγιση του πελάτη, η οποία πρέπει να είναι στραμμένη       προς την παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης.

Τρεις εξειδικευμένοι επαγγελματίες στο χώρο του εξοπλισμού       γυμναστηρίων καταθέτουν τις εμπειρίες τους στο TravelDailyNews και απαντάνε       σε κρίσιμα ερωτήματα.

Ο κ. Απόστολος Σεϊντής από την Cybex δίνει       το χρυσό κανόνα για την εργονομία του γυμναστηρίου, ο κ. Φώτιος Κυριλής,       γενικός διευθυντής της Super Sport δίνει απάντηση στο θέμα της       επιλογής αξιόπιστου και κατάλληλου εξοπλισμού, ο κ. Δημήτρης Αστέρης       από το Alfa Fitness τοποθετεί στα σωστά πλαίσια τη δομή του ξενοδοχειακού       γυμναστηρίου, ενώ δύο διεθνείς έρευνες αναδεικνύουν τη χρηματιστηριακή       αξία των γυμναστηρίων για τις ξενοδοχειακές μονάδες.

Για προτάσεις, κριτική και ιδέες σχετικά με τον προγραμματισμό       και τη θεματολογία των αφιερωμάτων μπορείτε να επικοινωνείτε       μαζί μας.      

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top