Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΑφιερώματα ΕκθέσεωνΤουριστικό Πανόραμα 2003Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και οι Περιφέρειες επενδύουν στον εσωτερικό τουρισμό

Τουριστικό Πανόραμα 2003Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και οι Περιφέρειες επενδύουν στον εσωτερικό τουρισμό

Τουριστικό Πανόραμα 2003
Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και οι Περιφέρειες επενδύουν στον εσωτερικό τουρισμό

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η όγδοη διοργάνωση της μεγαλύτερης έκθεσης τουρισμού και διακοπών της χώρας, «Τουριστικό Πανόραμα 2003». Κατά γενική ομολογία, το «Τουριστικό Πανόραμα 2003», ξεπέρασε σε επιτυχία, προσέλευση κόσμου και συμμετοχές, κάθε προηγούμενο επίπεδο αλλά και τις προσδοκίες των εκθετών, οι οποίοι εξάντλησαν τα αποθέματα ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού που είχαν, καθώς τα περίπτερά τους κατακλύσθηκαν από χιλιάδες κόσμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο Όμιλος Καλοφωλιά-Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, την έκθεση, που λειτούργησε σε13.500 τ.μ., επισκέφθηκαν φέτος περισσότερα από 43.800 άτομα- επισκέπτες, επαγγελματίες επισκέπτες, συμμετέχοντες στις παράλληλες εκδηλώσεις, σπουδαστές Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων, Δημοσιογράφοι. Η ροή των επισκεπτών ήταν πυκνότατη μέχρι και τις τελευταίες ώρες λειτουργίας της έκθεσης, η οποία συγκέντρωσε φέτος περίπου 400 περίπτερα και περίπου 600 εκθέτες και συνεκθέτες, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, όλους τους βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλους τους κλάδους τουριστικών επιχειρήσεων.

Η αναγνώριση της συμβολής του «Τουριστικού Πανοράματος» στην ανάπτυξη και προώθηση του Ελληνικού τουρισμού και δη του εσωτερικού, καθώς και στη δημιουργία στενότερων δεσμών μεταξύ του Έλληνα καταναλωτή και των προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας του, είναι πλέον καθολική και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης πληθώρας επίσημων προσκεκλημένων και επισκεπτών, από την Πολιτική, την Οικονομία, τον Επιχειρηματικό και Καλλιτεχνικό κόσμο.

Το «Τουριστικό Πανόραμα 2003» λειτούργησε φέτος και ως βήμα έκφρασης αισιοδοξίας και θετικών μηνυμάτων, υπό το πρίσμα των διεθνών γεγονότων που επηρεάζουν αρνητικά και τον τομέα του Τουρισμού, αλλά και ως φιλόξενος χώρος, διατύπωσης προτάσεων και ανταλλαγής απόψεων και θέσεων για την υφιστάμενη κατάσταση και τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ήδη, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ένατης διοργάνωσης της έκθεσης, «Τουριστικό Πανόραμα 2004», το οποίο θα συγκεντρώνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς την περίοδο εκείνη, ο τουριστικός κόσμος όπως και ολόκληρη η χώρα θα κινούνται στον πυρετό της προετοιμασίας της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μεγάλος αριθμός εκθετών της φετινής διοργάνωσης, εκδήλωσε από τώρα ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του στο «Τουριστικό Πανόραμα 2004» και σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες δέσμευσης χώρου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι και το 2007, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να προβληθούν ως «τιμώμενες περιοχές» μέσω της Εκθέσεως, ισάριθμες Περιφέρειες και Νομαρχίες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024