Τελευταία νέα
ΑρχικήΠληροφορίες σχετικά με το .travel

Πληροφορίες σχετικά με το .travel

Πληροφορίες σχετικά με το .travel

Τι είναι το .travel;

Το .travel, για να το θέσουμε απλά, είναι το πλαίσιο για τον κλάδο ταξιδιών και τουρισμού στο διαδίκτυο ή αλλιώς η κατάληξη των διαδικτυακών διευθύνσεων που δηλώνει ξεκάθαρα ότι αναφέρονται στον κλάδο του τουρισμού.

Σχεδιασμένο να υπηρετεί την παγκόσμια κοινότητα ταξιδιών και τουρισμού, το αποκλειστικό για τον κλάδο «Top Level Domain» .travel υποστηρίζεται από όλους τους διεθνείς φορείς και ενώσεις μεταξύ των οποίων UNWTO, WTTC, PATA, ASTA, UFTAA, ETOA, IH&RA, CLIA, NBTA, SKAL, και πολλούς άλλους.

Η απόκτηση ονόματος .travel είναι μια απλή διαδικασία:

  1. Αρχικά ελέγξτε εάν η διεύθυνση που επιθυμείτε είναι διαθέσιμη κάνοντας κλικ εδώ
  2. Για την καταχώρηση του ονόματος μια εταιρεία, ένας οργανισμός, ή ένας προορισμός πρέπει πρώτα να πιστοποιηθεί από έναν επίσημο φορέα πιστοποίησης, όπως ο ανεξάρτητος φορέας Tralliance Authentication Provider, ότι ανήκει στον κλάδο τουρισμού και φιλοξενίας και δικαιούται να λάβει τις διευθύνσεις που επιθυμεί σε κατάληξη .travel. Για να πιστοποιηθείτε κάντε κλικ εδώ
  3. Αφού πιστοποιηθείτε ότι δικαιούστε να κατοχυρώσετε τη διεύθυνση που επιθυμείτε θα σας αποσταλεί ένας Μοναδικός Αριθμός Αναγνώρισης (Unique Identification Number – UIN) τον οποίο θα χρειαστείτε για να προβείτε στην αγορά. Για να αγοράσετε κάντε κλικ εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ίδια διεύθυνση μπορούν να πιστοποιηθούν περισσότεροι από ένας δικαιούχοι. ΜΟΝΟ με την αγορά κατοχυρώνετε ότι μία διεύθυνση σε κατάληξη .travel σας ανήκει και ΟΧΙ με την πιστοποίηση.

Η καταχώρηση διεύθυνσης σε .travel:

  • Συμβάλλει στη δημιουργία έγκυρης επωνυμίας στο διαδίκτυο
  • Μειώνει τις προσπάθειες καταπάτησης του κυβερνοχώρου από επιτήδειους
  • Αυξάνει την αξιοπιστία των δικτυακών τόπων
  • Δίνει ξακάθαρα το μήνυμα ότι ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος αφορά στον τουρισμό και τα ταξίδια
  • Συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της θέσης σε μηχανές αναζήτησης μιας και η κατάληξη “διαβάζεται” από αυτές
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024